Supertankr

Inspirationer

Category: Nørderi (page 1 of 5)

Apis tyren

apis

Apis er en egyptisk gud og et helligt dyr, hvor –  ifølge Den store danske –   guden Ptahs sjæl kunne tage ophold. Apis blev repræsenteret af en levende tyr, der var udvalgt ud fra flere kendetegn i pelsen. Præsterne mentes ud fra tyrens gang i templet at kunne forudsige fremtiden.

Novo Nordisk har haft apis-tyren i deres logo siden 1926 og det bygger på en tradition i medicinal branchen for at identificere sig med dyr.

novo_history

Og som i mange andre firmaer der har eksisteret igennem årtider er det sjovt at se hvordan logoet følger tidens trend og ofte forenkles og forfines undervejs. Noter fx hvordan sol skiven på tyrens hoved er blevet drejet så den er nemmere at se. Og hvordan linjer, farve og skriftype er opdateret.

novo-nordisk-logo

 

Knallert type

henrik-beton

 

Henrik ‘Beton’ Jensen og hans PUCH.

Jeg har været i selskab med en stor flok passionerede veteran knallert-kørere. NYVK

NVK

 

Nerd (adjective: nerdy) is a descriptive term, often used pejoratively, indicating that a person is overly intellectual, obsessive, or socially impaired. They may spend inordinate amounts of time on unpopular, obscure, or non-mainstream activities, which are generally either highly technical or relating to topics of fiction or fantasy, to the exclusion of more mainstream activities. Additionally, many nerds are described as being shy, quirky, and unattractive, and may have difficulty participating in, or even following, sports. Though originally derogatory, “Nerd” is a stereotypical term, but as with other pejoratives, it has been reclaimed and redefined by some as a term of pride and group identity.

Wikipedia

Oktober hjerter

heart5

 

heart4

 

heart6

Klassiker

garamond

 

Smukt!

Via designspiration

Synergi

type-1

 

Så bliver det ikke meget smukkere…

Tien-Min Liao

 

Det startede med

paprika1

 

paprika2

 

Og indeni gemte der sig det dejligste monster

paprika3

paprika4

 

 

Det kører

me_sliding

 

Erdal Inci

Min nye dille

rrrrrrrroll10

 rrrrrrrroll

Dille: fænomen som i en periode optager mange mennesker eller dyrkes energisk af en enkelt person

Ordnet.dk

Animerede GIF’s.  Små animationer (i GIF format) med et begrænset antal farver og begrænset størrelse. Ideelle til web. Det er ikke noget nyt – overhovedet.  De plagede os jo især i starten af internettets popularitets historie med pinefuld æstetik.

Men nu er de små animation blevet lidt af et hit og dyrkes som en lille niche af kunstværker af fotokunstnere og grafiske ekvilibrister.

 

G

G er et virkelig smukt bogstav. Måske især i minuskel udgave når det laves med looptail (som jeg ikke kan huske hvad hedder på dansk) – som her og så i gul. Ahmen! ved I hvad…

g

Old news

I Englang har de Stonehenge – som er en fascinerende bedrift. Og fængslende i hele sin uforståelighed:

usa2013_4

I USA har de car-henge – som er en fascinerende bedrift. Og fængslende i hele sin uforståelighed:

usa2013_2

 

usa2013_1

Carhenge ligger i Nebraska. I Nebraska! I Nebraska er der ingenting – ud over marker. Men midt på en af disse marker har de valgt at opføre en kopi af Stonehenge og det er jo en hyldest til rødderne – både de europæiske, men jo også de amerikanske. For de har selvfølgelig i bilernes land bygget monumentet af biler.

Jeg så Carhenge det her i sommer og jeg er stadig ikke kommet mig over det. På den gode måde.

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑