Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Category: Den store kærlighed (page 1 of 7)

Når de gamle bliver forelskede

i nogle andre end mor og far….

Angst essen seele auf

fear2

wolf-animated-gif-12

Jeg er nogle gange bange for, at de ting jeg er bange for skal blive større af, at jeg er bange for dem. Sådan at frygten i sig selv er et selvforstærkende element.

For jeg har jo også hørt at det man giver opmærksomhed, det vokser.

defokuserer

Så der defokuseres og findes nyt fremadrettet fokus…

fokus1

fokus2

Significant Other

brown eyes

egg

love

 

Knuz

giphy

hug
hʌɡ/
verb
 1. squeeze (someone) tightly in one’s arms, typically to express affection.
  “he hugged her close to him”
  • hold (something) tightly around or against part of one’s body.
   “he hugged his knees to his chest”
  • fit tightly round.
   “a pair of jeans that hugged the contours of his body”

A hug is an international form of physical intimacy in which two people put their arms around the neck, back, or waist of one another and hold each other closely.

A hug, sometimes in association with a kiss, is a form of nonverbal communication. Depending on culture, context and relationship, a hug can indicate familiarity, love, affection, friendship, brotherhood or sympathy. A hug can indicate support, comfort, and consolation, particularly where words are insufficient. A hug usually demonstrates affection and emotional warmth, sometimes arising from joy or happiness when reunited with someone or seeing someone absent after a long time.

Wikipedia

A8QljK

Kjærlighet

What a Wonderful World: I see friends shaking hands … sayin‘ «how do you do?» / They’re really sayin’… «I love you».

Det høres kanskje uvant ut, men kjærlighet er mye mer allestedsnærværende enn du hadde trodd var mulig, nettopp fordi kjærlighet handler om kontakt.

I et nøtteskall er kjærlighet en midlertidig oppblomstring av tre tett sammenvevde hendelser. For det første, en eller flere positive følelser som oppstår mellom deg og en annen. For det andre, et samspill mellom din egen og denne andre personens biokjemi og oppførsel. Og for det tredje, at det oppstår et ønske om å bidra til hverandres velvære som fører til gjensidig omsorg. Min forkortelse for denne trippeleffekten erpositiv gjenklang.

Den andre hjørnesteinen i kjærlighetens grunnmur er samvær. Genuint, fysisk samvær med et annet levende vesen. Om du befinner deg langt fra dine kjære, gjør du sikkert ditt aller beste for å holde kontakten. Du ringer, mailer, tekster og bruker facebook for å redusere avstanden, og dette er viktig og riktig.

Men kroppen din, som er formet av tusener av års evolusjon, er ikke skapt for langdistanseforhold.

Samstemthet oppstår når to eller flere mennesker «går i takt» og bokstavelig talt oppfører seg som én, beveger seg til samme lydløse rytme.

Når en slik resonans oppstår mellom deg og en annen, er dere bokstaveligtalt på samme bølgelengde, rent biologisk sett. Synkroniteten vil også vise seg i kroppens indre, fordi fysiologiske responser i både kropp og hjerne vil gjenspeile hverandre.

Fysisk nærhet er en av kjærlighetens forutsetninger, og et av de viktigste argumentene mot at kjærlighet kan sies å være betingelsesløs. Den krever faktisk at en del betingelser er til stede før den kan blomstre. Den krever at de elskende deler samme tid og sted – at kroppene deres er innen rekkevidde av hverandres sanser.

Hva kjærlighet er – en fin norsk arktikel om det vigtigste i livet. Her bragt i uddrag.

Ja, jeg kender ham<3

googleplus1   googleplus2

googleplus3   googleplus4

googleplus5

Ca. to gange om måneden får jeg en mail, der gentager det samme spørgsmål hver gang.  Og det er altid og kun den samme person, de antyder, at jeg måske nok kender. Det virker nærmest lidt manisk vedholdende. Afsenderen er på sporet af noget stort og har bidt sig fast.

Er der mere mellem himmel og jord? Kunne man spørge sig selv. Tja måske… Og måske er google svaret. Google som våger over os og vores gøren og laden. Nærmest før vi selv vidste, hvordan det var fat, kendte den store søgemaskine sandheden.

Svaret som jeg endnu ikke har givet den spørgelystne er: I den grad. Og han kender også mig – nærmest bedre end jeg selv gør.

Det ER noget stort, der er på færde. Det er kærligheden.

 

Potentielt gåsehud

Jeg har været langt langt væk, så langt at jeg endda havde glemt det kodeord, der giver mig adgang til mit eget værk.
Der er næsten gået et år, siden jeg sidst har skrevet en supertanke.

Et år der har vendt op og ned på alting. Et år med så store kontraster at det næsten er svært at tro. Jeg startede 2014 i min sædvanlige single ørken – sædvanlig fordi der efterhånden var gået fire år siden jeg blev skilt og der var ikke rigtigt var seriøs udsigt til ret meget på kærligheds-kanalen og det var egentlig også ok. Selvom det ofte var hårdt og tomt så havde jeg fundet mig til rette i ørkenen og i længslen. For jeg havde megen rigdom og kærlighed på så mange andre måder og kanaler.

Og bedst som jeg gik der og syslede med mine gøremål så stod kærligheden i mit liv. Med en insisteren, der ikke lod sig modsige. Det er helt enkelt og uden sammenligning. Og mit liv er helt forandret <3 tukan

Obsession

cliffhanger_obsession

Valentine tanke <3

valentine

 

I am not aware of any other factor in medicine that has a greater impact on our survival than the healing power of love and intimacy,” Dr. Ornish writes. “Not diet, not smoking, not exercise, not stress, not genetics, not drugs, not surgery.

Love, Actually, artikel  i The New York Times om unges manglende kærligheds skills.

valentine2

Den voksende samling

heart_okt3

 

heart_okt2

 

heart_okt1

Særlig tak til E, som har blandt andet har bidraget med det sidste billede. En skov et sted i Århus.

 

Older posts

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑