• Hjemmearbejde,  Snippets

  Projekt Rudi! Part II

  rudi_6

  Mit første forsøg med en Rudi skitse blev aaaalt for kedeligt, så jeg hyrede kreativ hjerne nr.1 her i huset: Sigurd, til at hjælpe med at udvikle figuren og så skete der ting og sager.

  sigurd2015

  Sigurd er for cool til at blive fotograferet (måske er han lidt mæt på det punkt…)

  rudi_5

  Sigurds skitse

  rudi_3

  Rudi 2.0

  Rudi har fire arme, fugl (med larve) i håret, cap, skinnende hvide snickers, monster på t-shirt, gulerod i lommen og en lucky cat. Han har hevet øjnene ud på sig selv.

  Now we’re talking!

   

 • Snippets,  Til grin

  Projekt Rudi! Part I

  selfie_1

  Jeg har længe været fascineret af selfien som genre og selviscenesættelsen som en tendens i tiden og jeg er pt ved at samle inspiration sammen til et projekt – en lille fortælling, der kredser rundt om emnet selvoptagethed.

  I min research har jeg stødt på mangt og meget selfie-guf:

  selfie_2

   

  selfie_3selfie_4

  selfie_5

  selfie_6

  selfie_7

  selfie_8

   

  Hovedpersonen i min historie er på plads og navngivet, og jeg pønser på, hvordan han skal se ud. Han hedder Rudi. Og historien om hvorfor han hedder det skal nok komme senere.

  rudi_1

  I min fantasi er han en slags moderne udgave af Palle-alene-i-verden

  rudi_2

 • Den store kærlighed,  Det sagde de ikke noget om...,  Snippets

  Potentielt gåsehud

  Jeg har været langt langt væk, så langt at jeg endda havde glemt det kodeord, der giver mig adgang til mit eget værk.
  Der er næsten gået et år, siden jeg sidst har skrevet en supertanke.

  Et år der har vendt op og ned på alting. Et år med så store kontraster at det næsten er svært at tro. Jeg startede 2014 i min sædvanlige single ørken – sædvanlig fordi der efterhånden var gået fire år siden jeg blev skilt og der var ikke rigtigt var seriøs udsigt til ret meget på kærligheds-kanalen og det var egentlig også ok. Selvom det ofte var hårdt og tomt så havde jeg fundet mig til rette i ørkenen og i længslen. For jeg havde megen rigdom og kærlighed på så mange andre måder og kanaler.

  Og bedst som jeg gik der og syslede med mine gøremål så stod kærligheden i mit liv. Med en insisteren, der ikke lod sig modsige. Det er helt enkelt og uden sammenligning. Og mit liv er helt forandret <3 tukan

 • Snippets

  Snippet – a small bit, scrap, or fragment

  snippet is defined as a small piece of something

  Wikipedia

  snippet

  Jeg har i gennem noget tid skrevet på en længere tekst og planen er nu at lægge nogle dele og fragmenter af mine tekster på bloggen, for jeg trænger til at have publikum eller at tænke på at have et publikum. Det med skrivebordsskuffen fungerer ikke rigtigt. Den er kedelig og giver ingen feedback.

  feedback

  Så hvis der stadig er nogen derude og hvis I vil give den gave som feedback er, så er det velkomment og modtages med taknemmelighed.

  Snippets coming up :-)