• Den store kærlighed,  Jeg undrer mig...,  Medieræs

  Ja, jeg kender ham<3

  googleplus1   googleplus2

  googleplus3   googleplus4

  googleplus5

  Ca. to gange om måneden får jeg en mail, der gentager det samme spørgsmål hver gang.  Og det er altid og kun den samme person, de antyder, at jeg måske nok kender. Det virker nærmest lidt manisk vedholdende. Afsenderen er på sporet af noget stort og har bidt sig fast.

  Er der mere mellem himmel og jord? Kunne man spørge sig selv. Tja måske… Og måske er google svaret. Google som våger over os og vores gøren og laden. Nærmest før vi selv vidste, hvordan det var fat, kendte den store søgemaskine sandheden.

  Svaret som jeg endnu ikke har givet den spørgelystne er: I den grad. Og han kender også mig – nærmest bedre end jeg selv gør.

  Det ER noget stort, der er på færde. Det er kærligheden.

   

 • Medieræs

  Blog-død

  Er blog-æraen slut? Og overtaget af facebook? Det er der nogle der mener. Forbeholder mig dermed min ret til at være retro ;-)

 • Hverdagsbidder,  Jeg undrer mig...,  Medieræs

  Less is more

   mad1.jpg

  Nu hvor madpyramiden er skrottet som den klippe, vi trygt kunne læne os op ad. Nu hvor mælk og havregryn ryger ind og ud af hit/hadelisten over de ting, vi skal bygge kroppen af. Nu hvor leveråd generelt er som et veritabelt minefelt. Så er der endelig nogen, der kommer os forvirrede stakler til undsætning og forenkler tingene.

  mad2.jpg

  Læste lige at efterlever man fire gode råd kan man halvere (faktisk mere end det – 55 % nedsat risiko) risikoen for at dør før tiden (hvornår det så end er… ja ja, ved godt det er ifht. gennemsnitslevealderen, men hvad nu hvis man stadig ikke har set Venedi når man runder 80 osv. osv.) og det synes jeg egentlig er ret bemærkelsesværdigt.

  Undgå cigaretter, motioner regelmæssigt, spis sundt og hold styr på din vægt.

  Sådan!

  Tvivlen sniger sig alligevel ind hos mig. For hvordan er det nu man sikrer sig, at man spiser sundt?

  Fotos fra det lokale spisekammer.

 • Jeg undrer mig...,  Medieræs

  Forløsning

  Der er tre tophistorier i aftenens tv-avis. Den ene er, at det nu er afsløret, hvem der var morderen i en tv-serie, der har kørt over skærmen i tyve uger.

  Hjælp! jeg kan ikke finde rundt i tingene mere. Hvornår skete den cross-over mellem den gode gamle tv-avis og diverse gossip-godter. Jeg føler mig gammel, men jeg siger det alligevel: Verden er af lave. For ikke så mange år siden, ville man have kørt den som en lille rosin i pølseenden i dagens række af nyheder. Nu er det på linie med noget om forfærdeligt gift i cigaretter og krig i Afghanistan.

  PS. jeg så også Forbrydelsen idag og syntes også det var ulideligt spændende, meeeeen…

 • Jeg undrer mig...,  Medieræs

  Valg III – De kendtes valg

  Når man bevæger sig i periferien af valget (jeg har end ikke set en valgplakat) så synes det som om partierne pløjer Billedbladene gennem for at finde kandidater. Og de har fine mærkesager:

  Set på Politiken.dk:

  Paula Larrain:

  »Jeg vil gerne fremme vores danske værdier, som får os til at hænge sammen. Det ligger mig også i sinde at få genindført morgensang i folkeskolen. Det er et godt sted at starte med de danske værdier«, sagde hun.

  Elsker at synge
  Hun sang ikke selv morgensang i skolen.
  »Men jeg elsker at synge. Og min søn går i en skole, hvor de synger morgensang, og det er en gave at få«, sagde hun.

  Hun vil gerne have et sangpensum med digtere som Brorson, Ingemann, Grundtvig, Kim Larsen og Kaj Normann Andersen. Det er også i orden, hvis skolebørnene synger udenlandske sange af for eksempel Beatles og Nik og Jay, sagde den nyslåede konservative kandidat.

  Godt så. Nik og Jay til morgensang. Mon det bliver en succes – i skolen og i Paulas politiske karriere. Eller i forhold til De konservatives mandater…

 • Medieræs

  Valg

  Der er ingen vej udenom og heldigvis for det. Men nu ved vi jo hvad menuen står på de næste tre uger. Mudderkast. Det plejer fa… at være så pinligt at se på. Hvor kan man grave sig ned indtil det er overstået?

  Update: Den første partilederrunde kører med Reimer Bo ved roret.
  Jeg kan kun sige, at jeg tror det bliver tre laaange uger (især når man kun har to tv-kanaler – og ja ja jeg kan jo bare slukke, meen så har jeg jo ikke det at grine/græde over)
  Helle T med skinger stemme: Hvor mange vindmøller har i sat op Bendt? Hva’r? Hvor mange vindmøller har  I sat op Bendt?

 • Medieræs

  Uaktuel

  Øjne blå som Frankrigs himmel.
  Stærk som få og aldrig svimmel.
  Jysk af sind men verdensmand.
  Ingen er så go’ som han.

  Han er størst på top og tinde.
  Ved det selv at han kan vinde.
  Tanken klar og planen stram.
  Ingen er så sej som ham.

  Bjarne i den gule trøje.
  Op hvor bjergene er høje.
  Som de tanker alle får.
  Nu hvor Bjarne vinder Tour’en.
  Vinder Tour de France i år.

  Anne Dorthe Michelsen 1996

  Så gik den åbenbart ikke længere for Ørnen på Epo. Og hold da op, det er der sørme mange, der mener mange ting om.
  Det er så interessant, at alle andre nyheder drukner, der sker måske slet ikke andet ude i verden…?