Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 10. juli 2005

Arrangeret ægteskab!

Anouk og Julius’ forældre (undertegnede befinder sig heriblandt) fantaserer om den perfekte match mellem børnene, der er født med tre dages mellemrum. Vi benytter enhver lejlighed til at pleje alliancen (ens barn skal jo også tage med i overvejelserne, når det vælger partner, at det er rart at forældrene KAN sammen, ikke sandt), vi pacer dem ikke, nej nej (halvdelen af os er jo også næsten pædagoger og resten er ret fornuftige), men vi så jo gerne… så vi lægger et moderat pres: (ala: nu skal I bade i samme lille badekar!)

Hvor længe skal en kylling sove?

4 eller 8 timer.
De små dyr knokler for at blive store. De skal jo slagtes, så menneskene kan få noget at æde, og det skal for alt i verden være billigt og effektivt. Hvad er verden for et sted, når man brutalt tænder lyset efter kun fire timers hviletid for at kyllingerne kan nå at fortære mest muligt og blive klar til foliebakkerne hurtigt. Resultat: kyllingerne får deforme ben.
Tilhængere af de 4 timers søvn, argumenterer med at kyllingerne får for mange amoniak-ætsninger, hvis de ligger på staldgulvet i 8 timer. Det er en vidunderlig(!!!) diskussion.
Kald mig bare naiv, men hvad med at vi begynder at betale lidt mere for at spise kylling, og de så får lov at sove, så længe de vil, mens de sidder på en pind HÆVET over deres eget lort.

Velbekomme!

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑