Supertankr

Inspirationer

Month: december 2005

Visdomsord og stor horisont

(Jeg løber normalt ikke med sladder) Set i MetroXpress som har set det i Ekstra Bladet:

" Det er vigtigt for mig, at teksten er lige i øjet. Der bliver skrevet så meget lort i dag. Thomas Helmig, TV-2, Sanne Salomonsen – det er jo bare tomme ord og gentagelser det hele." Richard Ragnvald

Var der ikke noget med, at S. Brandt fra dehersens TV-2 vandt modersmålsprisen? Nok ikke med RR’s gode vilje kunne det tyde på.

Farvekoder

Hjemme hos os øves der. Endnu et uudforsket område skal indtages, og junior er klar til det mere abstrakte begreb: farver. Farfars bil = grøn. Poe (teletubby med cirkelsymbol på hovedet) = rød. Farvelære har dermed antaget en ny dimension, for det er selvfølgelig nemmere at forstå, hvis tingene tager udgangspunkt i det nære og velkendte.

Han har også allerede tegnet på væggen.

Uvidenheden er et drivhus

…det man ikke må se , bliver endnu værre. Det vokser. Det forsvinder aldrig. Uvidenheden er et drivhus hvor de skrækkeligste blomster gror.
‘Maskeblomstfamilien’ Lars Saabye Christensen
Det man ikke må se, er den døde far, der ikke var et kønt syn.

Lemur/læmur

En lille men væsentlig forskel!
I min efterhånden fjerne fortid brillerede jeg i disciplinen diktat. Siden er det gået tilbage, og jeg fejrer ikke mere triumfer indenfor det felt.

Rotter på loftet?

Overvejer at konsultere en ekspert i drømmeafkodning. Kan ikke slå den rotte med sølvpels, jeg drømte om forleden, ud af hovedet. Det var klamt som den slags udyr nu er, men også et sjældent tilfælde, så jeg midt i drømmens rædsel også spærrede øjenene op af overraskelse. Rotten gemte sig i vægene på mit arbejde, og jeg fik et glimt af den på toilettet, hvor den kom frem ved et af rørene. Nogen ideer?
Spekulerer på om der er en connection til det faktum, at min kontrakt på arbejdet udløber 1.1., men kan ikke se den røde tråd.
Helt ærligt – sølvrotter i vægene. Der er snarere rotter på loftet! (ROTTER PÅ LOFTET! er det egentlig ikke et mærkeligt udtryk)

Danish Design Project


The public seating in the Museum’s galleries and lobbies is generously provided by the Danish Design Project. MOMA 2005.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑