Supertankr

Inspirationer

Month: januar 2006 (page 1 of 2)

Ubehaget breder sig

Nu er det svært at blive ved med at ignorere, at Muhammed-teninger-i-Jyllandsposten-der-ikke-blev-undskyldt-i-tide sagen er kørt godt og grundigt af sporet. Det er på en eller anden måde vand på alle de forkerte møller. Lokaludsigten: jeg har ondt i maven over det.

Men… jeg havde dog ikke regnet med, at folk i Gaza sådan havde plakater af Anders Fogh liggende, som de lige kunne tage frem og brænde af!
For man kunne da ikke forestille sig, at de har fået dem lavet særligt til lejligheden, vel?

Prioriteret rækkefølge? Svada

Nu har jeg godt nok ikke lige friske tal fra statistiken at støtte mig til. Men når jeg ser mig omkring, så vil jeg da tro, at der er flere, der ser Krøniken end der interesserer sig for EM håndbold for herrer. (Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at dem jeg kan se fra min lille horisont ikke er et repræsentativt udvalg af befolkningen)

I dag har håndbolden vundet over Krøniken, men helt ærligt de er ikke engang i nogen finale eller noget. Ikke engang semi. Kunne den kamp ikke have været losset over på DR2…

Okay. Jeg indrømmer. Jeg gider ikke håndbold.
Okay. Jeg indrømmer. Når jeg er slem, kan jeg godt finde på at ringe til nogen, jeg ved sidder og ser håndbold og snakke længe.
Okay. Jeg indrømmer. Jeg gider godt Krøniken.
Oky-doky. Jeg indrømmer. Jeg er utålmodig efter at vide, hvordan Ida og Palles affære udvikler sig.

Men bortset fra det så undrer det mig oftere og oftere, hvordan og hvornår sport har fået prioritet som storpolitik. Uha, der er krise, Morten Olsen er sur, fordi der er en, der ikke vil komme og spille med ham. Nu ringer han til Laudrup. Ryd forsiden.
Teori: Der er for mange penge i skidtet.

Selvom jeg er erklæret royalist undrer jeg mig også over, hvor meget plads i spalterne og på skærmen de kongelige kan rydde, når de ruller den røde løber ud. Og det er endda kun penge ud af vinduet.

Hvem er det, der trækker hvem rundt i manegen. Men selvfølgelig, hvis de bliver ved med at tæppebombe os med håndbold og kongerøgelse, så ender det vel med, at det er det eneste, vi tror, vi vil se. Men hvad er fordelen ved det? Teori: Det er billigere end Krøniken.

Konklusion: Licensen er for høj.

Update: Nu undrer jeg mig over hvorfor DR ikke udviste rettidig omhu og læste mine tanker, så I – kære læsere – kunne have været sparet for denne svada.

Update 2. del: Det er forresten også træls, at de sender Årgang 0, når jeg er til Aqua-aerobic. Helt ærligt, nu har jeg fulgt med i seks år, og så går der bare totalt kuk i den.

Ord-opfinder

Laver hermed lige en overspringshandling inden jeg går igang med de tusind ting, der får dårlig-samvittigheds-barometeret til at pulsere i det røde felt.

Junior tager stormskridt ind i den talende verden i disse måneder. Juleaften udtalte han sin første længere sætning: ‘Mor tegner farfars bil’ Uden slinger i valsen.
Imorges tog vi en blid start på dagen med tv på sengen. Et pædagogisk program om en lille hjort forladt af sin mor, der blev opfostret med sutteflaske.
Junior klarer op, peger og siger henrykt: ‘Baby-sodavand’

Den logiske sans fejler ikke noget.

Dumpekarakter til den store husmoderprøve

Jeg har en dejlig skjorte i fine farver og som er helt moderne og alting…
Desværre tilbringer den det meste af sin tid i bunden af vasketøjskurven. Den skal nemlig vaskes i hånden.

Tsk, tsk, tsk…

Skulle man følge farmors logik, så er det et utroligt lykketræf, at jeg har fundet en, der ville giftes med mig.
For det første interesserede jeg mig ikke for at lave mad (det er dog blevet bedre hen ad vejen) og så er jeg jo en sjuske. Skulle måske skifte fornavnet ud med Dorte.

What is a Mana-mana?

Klik på linket, det er en musik ‘oplevelse’

Mana-mana

Med særlig hilsen til Tanja. Velkommen til!

Mor er stolt

Punktum, punktum, komma, streg – sådan tegnes :-)
Junior vil bare tegne, tegne og tegne. Dagen lang.

Røvfugl


Set i bunkeren.

Foto: Jørgen Pedersen

Hørt til prinsedåb!

‘Joachim legede Stof, saks og papir med Prins Felix’
Hallo! STEN!! saks og papir. Com’on Ulla!

Tungen lige i munden

Uhh, det er svært at fortælle om drengekoret samtidig med at man skal fortælle, hvilke gæster der ankommer til kirken: Koret er så og så mange år gammel, nå der er Bent Fabricius-Bjerre med kone, kirketjenerne er fra Holmens kirke, Per Stig Møller han kommer alene…. osv osv
Det er snakken-i-munden-på-hinanden – især Ulla Therkelsen og Jes Dorph kan ikke helt komme til for hinanden. Ikke en opgave man misunder dem.

Her på matriklen brugte vi lige en halv time på at befri bilen for isslag så vi kunne komme ud og hente rundstykker ved byens bedste bager i dagens anledning. Og kage… Man er vel royalist…

Update: Der er rod med dåbskjolen. Mary krøller arvestykket, men det er jo også et stort og livligt dåbsbarn. Bare den gamle klud holder til den forestilling. PS. Han har ikke gulsot mere.

Tampen brænder!

Nu er det bare et spørgsmål om, det er fugl, fisk eller midtimellem. Og det er ikke den med længsel ventede prinsedåb imorgen jeg snakker om, men snarere om at mine dage som jobdesperado omsider KAN være talte.
Har opdateret garderoben med karrieretøj, kridtet skoene og lagt slagplan. Keep your fingers crossed!

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑