Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 11. marts 2006

Lukøje lyrics

I de gode gamle dage:

Den lille Ole med paraplyen

4
Og har om dagen de artig’ været,
og kærlig fader og moder æret,
da kan så glade til sengs de gå,
og drømme smukt om Guds engle små.

5
Og når om morgenen solen skinner,
da vågner de med små røde kinder,
og takke Gud for, hvad de har drømt,
og kysse fader og moder ømt.

Der er et eller andet Junior har misforstået, eller… måske er det de moderne tider. Men det der med at ære fader og moder og kysse os ømt, det halter lidt.
Altså kysse os, det gør han da heldigvis, men ikke ømt. Det har han som regel alt for travlt til. Det er jo ikke uden grund, han går under navnet: vilddyret.
Der var nok visse ting, der var nemmere i gamle dage, da opdragelsesprincipperne var mere håndfaste og artighed var mere moderne. Jeg forestiller mig, at man ikke vil se det scenarie, der udspillede sig på Norges båden, når jeg i timevis halsede rundt efter Junior, der var i fuld gang med at realisere sine løbe-fra-mor-i-den retning-hun-ikke-vil-have kompetencer. Jeg må nok igang med at kue hans initiativ mere effektivt, hvis han skal sidde stille, når det passer mig.

Men melodien er nu meget sød, selvom teksten er noget altmodisch

Anja, en martyr.

Der er noget, jeg ikke forstår (ud over, at jeg – som før nævnt – ikke forstår, hvad der er livsvigtigt ved håndbold). Hvorfor nævnes Anja A og janteloven altid i samme åndedrag?

Det ligger i luften, at hun er nationens største offer for janteloven: vi (=jantelovsdanskerne) er bare så misundelige på Anjas kæmpe talent, at vi må have hende ned med nakken.

Nej, nej og atter nej. Hun må for min skyld være lige så talentfuld, som hun overhovedet orker. Men er det OK, at opføre sig som en to årig, bare fordi man har talent?

Hun minder mig om Junior, når han får afslag på anmodningen om den tiende Byggemand Bob-kiks. Og DET er ikke kønt. Der er tale om klassisk skrigeunge, der kaster sig på gulvet og prøver at hyle sig til sin vilje.

Det show gider jeg ikke se på tv, slet ikke med en 37 årig som hovedrolleindehaver.

Er det bare mig?

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑