• Uncategorized

  Noget om snakken!

  Jeg kan godt selv mærke, at vi (de moderne forældre) gør tingene meget anderledes end vores forældre gjorde. Det er som vi bruger en masse tid på at overveje de valg vi træffer, og de gamle bare gjorde noget. Der er vel fordele og ulemper ved det det hele. Lige nu snakker vi (og jeg diskuterer ihvertfald med mig selv) om hvornår det er bedst at vende Junior af med sutten. Der står jo i bøgerne, at de skal af med den omkring tre års alderen, men skal vi så gøre det før eller efter nummer to bliver født, for det skal ihvertfald ikke være samtidig, det bliver jo ‘spændende’ nok i forvejen. Osv. osv. osv.

  Ingen tvivl om at børnene i kommet voldsomt i centrum for alle aktiviteter, også her hos os. Min mor sagde (med et lille glimt i øjet) forleden under endnu en Junior-fotosession: ‘Han må da være det mest veldokumenterede barn, der findes!’ Før var det katten, vi forgudede på den måde. Nu er den kørt lidt ud på et sidespor, den er her dog stadig.

  Stenstrop skriver om det:

  ‘Jeg kender mennesker, der har et nærmest religiøst syn på deres børn og betragter dem som den altoverskyggende mening med livet.’

  Det løber mig koldt ned af ryggen, fordi jeg genkender det, og fordi det måske ikke helt er smart, at de fylder så meget. På den anden side er det ikke rigtigt et valg, og der er vel ikke andet at gøre end vågne op en gang imellem og se tingene i det rette perspektiv.

 • Uncategorized

  Åh suk!

  Lige nu kunne jeg godt spise sådan en:

  Jeg har ikke forstået hvorfor der ikke er nogen supermarkeder, der importerer denne lille kiks med den stærke kakaosmag.

  Betragt dette som en opfordring.

 • Uncategorized

  Udsigt fra bjergets top

  25+4

  Forsøg på selvportræt.

  Nu er det vist på tide med en lille opdatering i forhold til situationen i maveregionen. Er godt på vej mod hval-størrelse og føler mig også lidt strandet ind imellem. Nu synes tre måneder pludselig at være temmelig lang tid. Men ellers går det helt oky doky. Der er livlig aktivitet kl. 10 og kl. 22, hvis jeg da ellers selv forholder mig i ro, så der er tid lægge mærke til det.
  Ingen ubehagelige komplikationer. Blot en smule åndenød og lettere udmattet.
  Glemte at gå til lægen i uge 23 – endnu et bevis på at anden gang er lysår fra første gang.

  Liste med navne: nej, stadig fuld af tom (ikke Tom)

  Klap-på-maven-frekvens (fra folk man aldrig har rørt ved før (bortset fra håndtryk)): to om ugen.

  Skønne kommentarer: ‘Er du sikker på det ikke er tvillinger eller trillinger?’ (heldigvis var det en barnløs han-bibliotekar i 50’erne, der må formodes at være uvidende på området, der udtalte sig)
  ‘Bliver det en fodbold?’ (ja da spasser!)
  Ahhh hahaha hahaha hahahahahahaha. Når man er en smule humørsyg i sommervarmen, så er det ikke guld kommentarer. I fantasien får folk bidt hovedet af. Man er pirrelig.

  En sagde dog: ‘Har du kun tre måneder tilbage, jamen så er du da ikke så stor.’

 • Uncategorized

  Tycho Teddy Brahes dag

  Nej nej det er ikke mig, der har haft en off-dag. Det er såmænd gået godt nok idag, uden de store udsving. Men på min daglige rundtur på Politiken.dk noterede jeg mig, at det har været nedtur for plysbamserne: Celebrity-bamsen Mabel, der har tilhørt ingen ringere end Elvis The King Presley, er blevet skambidt af vagthunden Barney, der helt har misforstået sit job og istedet for at beskytte bamsen har maltrakteret Mabel, så den foruden indmad, nær mistede hovedet. Surt for ham der gav næsten en halv million for Mabel. Surt for Barney, der nu skal tvinges på pension.

  Som om det ikke skulle være spildt indmad nok for en dag, ja så har rumænske svindlere proppet 130.000 kr i ind i en bamse. (Fylder et beløb i den størrelsesorden ikke rimeligt meget?? – det er nok en stor bamse, som evt hedder Flemming) Det opdagede politiet. Men hvad med bamsen, som – må man formode – både har mistet en del pondus og sin 22 årige ejere.