Month: August 2006

Noget om snakken!

Noget om snakken!

Jeg kan godt selv mærke, at vi (de moderne forældre) gør tingene meget anderledes end vores forældre gjorde. Det er som vi bruger en masse tid på at overveje de valg vi træffer, og de gamle bare gjorde noget. Der er vel fordele og ulemper Read More

Åh suk!

Åh suk!

Lige nu kunne jeg godt spise sådan en: Jeg har ikke forstået hvorfor der ikke er nogen supermarkeder, der importerer denne lille kiks med den stærke kakaosmag. Betragt dette som en opfordring.

Udsigt fra bjergets top

Udsigt fra bjergets top

25+4

Forsøg på selvportræt.

Nu er det vist på tide med en lille opdatering i forhold til situationen i maveregionen. Er godt på vej mod hval-størrelse og føler mig også lidt strandet ind imellem. Nu synes tre måneder pludselig at være temmelig lang tid. Men ellers går det helt oky doky. Der er livlig aktivitet kl. 10 og kl. 22, hvis jeg da ellers selv forholder mig i ro, så der er tid lægge mærke til det.
Ingen ubehagelige komplikationer. Blot en smule åndenød og lettere udmattet.
Glemte at gå til lægen i uge 23 – endnu et bevis på at anden gang er lysår fra første gang.

Liste med navne: nej, stadig fuld af tom (ikke Tom)

Klap-på-maven-frekvens (fra folk man aldrig har rørt ved før (bortset fra håndtryk)): to om ugen.

Skønne kommentarer: ‘Er du sikker på det ikke er tvillinger eller trillinger?’ (heldigvis var det en barnløs han-bibliotekar i 50’erne, der må formodes at være uvidende på området, der udtalte sig)
‘Bliver det en fodbold?’ (ja da spasser!)
Ahhh hahaha hahaha hahahahahahaha. Når man er en smule humørsyg i sommervarmen, så er det ikke guld kommentarer. I fantasien får folk bidt hovedet af. Man er pirrelig.

En sagde dog: ‘Har du kun tre måneder tilbage, jamen så er du da ikke så stor.’

Tycho Teddy Brahes dag

Tycho Teddy Brahes dag

Nej nej det er ikke mig, der har haft en off-dag. Det er såmænd gået godt nok idag, uden de store udsving. Men på min daglige rundtur på Politiken.dk noterede jeg mig, at det har været nedtur for plysbamserne: Celebrity-bamsen Mabel, der har tilhørt ingen Read More