Month: October 2006

Oraklet fra Delfi

Oraklet fra Delfi

Læst i MetroXpress: Om sagen med den forældreløse dreng Rams, der er blevet udvist, og hvor FN nu har blandet sig. Jesper Langballe, Dansk Folkeparti: ‘Jeg vil blæse på deres (= UNHCR) vurdering. De har selvfølgelig ret til at have en mening, men det er Read More

I en sal på hospitalet

I en sal på hospitalet

For en måneds tid siden, da jeg var et smut omkring sygehuset et døgns tid pga. en øm blindtarm (måske… -mystreriet om mine smerter forbliver uløst, men det er ihvertfald gået over) var jeg i 32. uge (i andre var i uge 38).
Dermed var jeg så langt henne, at man kalder det højgravid, og det skulle være hævet over enhver tvivl, hvad der var los med mig – troede jeg.

Når man ligger på en afdeling i et døgn, når man jo at møde tre hold medarbejdere, og jeg genfortalte min historie, hver gang et nyt ansigt dukkede op og hilste på. Om morgenen da endnu et frisk hold gik en runde var jeg ved at vise en sygeplejerske helt præcist, hvor jeg havde ondt. Hun havde med andre ord frit udsyn til min ‘lettere’ udspilede maveregion.
Nu ved jeg så ikke, om det er fordi, man er rimelig hard-core på sådan en tarm afdeling ifht. udspilede maver; sygeplejersken vendte ihvertfald tilbage og sagde med et opklarelsens lys i øjnene, at nu havde hun lige set i journalen, at jeg jo var gravid… Øh, ja, hvad havde du regnet med. Men hvad ved jeg, jeg har jo aldrig været på sygehuset før.

Iagttagelse

Iagttagelse

Jeg undrer mig … over den trend, der har hærget pensionisters påklædning i mange år efterhånden. Og her mener jeg ikke den moderne pensionist/efterlønner, der rejser uhæmmet, golfer, drikker vin til hverdag, dækker leverpletterne med sminke og går op i mode og designermøbler. Men til Read More

OMG -hvor sødt!

OMG -hvor sødt!

Skruk royalist sendt til tælling. Kan det blive mere perfekt? Tillykke med dagen! Se mere fra samme skuffe her!

En anden sandhed

En anden sandhed

Hørt i ‘Kender du typen’, der var på besøg hos Erik Brandt. Han havde et væld af ting alle vegne, udpræget klunsetendens:

Der er noget hyggeligt ved, at der ikke er pinligt rent og ryddeligt. Her føler gæsten sig velkommen, fordi det her er vigtigere at fokusere på ham som person end at vise sine egne ting frem.

Nå! og mig der er opdraget til at tro at det forholdt sig nøjagtigt omvendt: det er vigtigt at vise gæsten at alting er i orden, når han kommer. Det andet er bare slendrian…
Eller… måske en anden holdning til hvad der er vigtigt. Hmmmm. Måske er jeg med mine uovervindelige sjuske-dorthe tendenser på rette spor uden at vide det. Jeg vil igen anstrenge mig for at indtage en mere afslappet holdning til ren-og ryddelighedsniveauet. Så længe det ikke er decideret ulækkert.

Seneste nyheder på Politiken

Seneste nyheder på Politiken

13.31 DF åbner for flere penge til kommunerne 13.27 Lufthansa åbner for Bornholm-Hamborg rute Nogen forbindelse mellem de to ting?        

Flere guldkorn

Flere guldkorn

Vi har en god stor edderkop, der har slået sit spind op udenfor køkkenvinduet. Det går der en del snak om ved middagsbordet. Husbond til Junior: Hvad var det edderkoppen hed? – tavshed – var det Peter? Voksensnak hen over hovedet på Junior: Ja hvad Read More

Når nye begreber introduceres

Når nye begreber introduceres

Husbond til Junior: ‘Er du en grinebidder?’

Junior, der er på ukendt tærren: ‘Neeeej, bænkebidder!’