Month: November 2006

Søndagsbarn

Søndagsbarn

Ekspress fødsel søndag morgen. To en halv time fra første beskedne ve til fødsel. Vi har fået et sutte stortalent. Data: 4242 g, 54 cm, drengebarn. Navn: ?

Først var der tyve, nu er der nitten!

Først var der tyve, nu er der nitten!

Hvor der handles der spildes, og en rask dreng må tage nogle knubs. Junior har mistet en tand, men heldigvis ikke humøret. Og hvordan kunne det ske, spørger du måske. Ja, han faldt i vuggestuen, da de til den ugentlige rytmik-session løb rundt i fællesrummet, Read More

Tromme, tromme, tromme

Tromme, tromme, tromme

– fingrene har en lille solo kørende på bordet.

Ja… nu er tøjet forlængst vasket, skufferne gennemgået, støvet jaget af hylderne, 200 bleer str. 3-6 kg indkøbt, mandens hår klippet, Juniors tøj opdateret, skuret ryddet op, køkkenet færdigt, barnevognen shinet op, sutter købt, kamera-batterier ladet op, Gasolin’ filmen set, emails skrevet = diverse løse ender udryddet.

Der er stille nu, folk vil åbentbart ikke ringe og på kækkeste maner sige: Nå har du ikke født endnu.
(No shit Sherlock! – troede du, at du var den eneste der ikke har fået besked…, den slags sure opstød er jeg jo så fri for at klemme ud mellem sidebenene, der i øvrigt er godt spændt for i forvejen).

Status: Og hvad så nu… Det er lidt sent at gå igang med store projekter, man risikerer jo at blive afbrudt af en fødsel akkurat som hele bogsamlingen er taget ned fra hylderne el. lign. Er løbet tør for små-projekter til at fylde de næste dage… Godt der er uanede mængder af bøger, der venter på at blive læst. Nogen titel forslag? ikke noget med langtrukne fødsler eller folk der får handicappede børn og den slags. Man er lidt sensibel, havde nær slukket for Cyklus i aftes.

Peddersen & Findus

Peddersen & Findus

Julius, hvad hedder du? Ju-us (=Julius) Eldgren (=Ahlgreen) Pedersen Findus Hvad mon det koster at få tilføjet Findus som efternavn?

Pisk

Pisk

Junior logik:

Hvad hedder det redskab man bruger i køkkenet til at piske sovsen, dejen etc. med? Svar: En pisk.

Selvfølgelig. Det er jo langt mere oplagt end piskeris.

En lille surt opstød!

En lille surt opstød!

‘Liebhaverne’ – TV2 program om de rige i Danmark og de forrygende huse, de har råd til at købe. Det er uudholdeligt snobbet, og hvad skal vi bruge det til? Måske til at blive misundelige. Men det er der jo ikke ret meget ved. Rædselsfuldt. Read More