Month: December 2006

Yndlings aversion

Yndlings aversion

Jeg er aldrig helt kommet mig over, at Jodie ifølge en find-dit-kendis-alter-ego test er min soul-mate. For jeg har altid syntes at hun er lidt træls og med i nogle underlige film (Nell og Contact m.fl.) og så er der et eller andet med hendes Read More

Jul igen

Jul igen

Der er ingen vej udenom. Højtiden, jeg elsker at hade, er tilbage, og jeg har kastet mig ud i juleræset med baby og barnevogn, for gaverne skal jo i hus.
Det der med at shoppe med baby og barnevogn er sådan set ok, så længe han sover og så længe køen i butikken ikke er for lang og man får nervøse trækninger ved tanken om at nogen stjæler vogn med indhold. Godt råd: Undgå Søsterene Grene, det er et forhindringsløb.

Man tvinges ud i nogle spændende situationer: To gange på en uge har jeg nu fodret yngstemanden af i ventesalen på banegården af mangel på andre mere civiliserede ammefaciliteter, der kunne nåes inden barnets hudfarve skiftede fra alarm-rød til gas-blå i ren arrigskab over, at maven var tom.
Og det kræver gode nerver og godt helbred at fodre i ventesalen. De hårde stengulve og høje lofter forstærker ligesom babyskriget, og de andre ventende smugkigger undrende. Det kolde træk blæser hen over de blottede rygstykker, og man forsøger desperat at pakke det lille barn ind i dynen og samtidig desperat at undgå at dynen gennemvædes af mælk.

Og når der kommer noget indenbords, skal der også noget udenbords igen og så trillede vi til skifte faciliteterne i det nærmeste butiksgalleri. Her forefindes kombineret handicaptoilet og skifteplads, og der er sådan set god gulv plads. Alligevel er det så viseligt indrettet, at når baby er placeret på briksen, så står mor nærmest mast op af den automatiske håndtørrer, som så går igang, hver gang man rører sig.
Han havde skidt igennem tre lag tøj.

Pyh! – endelig hjemme igen.

Update: 22.12. har netop idag erfaret at der er en ammestue i Bruhns galleri, men har ikke standarten – endnu!

Min nye ven!

Min nye ven!

Moar, jeg vil gerne ha’ at du siger go’dag til min nye ven. Han hedder Sigurd Moar, jeg vil gerne ha’ at du bager en kage til min nye ven. Han hedder Sigurd Anne Linnet 1980 Go’ sønda’ morn’

Slik eller kage?

Slik eller kage?

Er det ikke lidt sådan, at man altid foretrækker det ene frem for det andet. Ligesom spørgsmålet, om man er til Beatles eller Stones, tilsyneladende siger noget om ens type og evt. personlighed. Jeg HAR valgt side:

Micro-dairy

Micro-dairy

Her på det lokale mejeri produceres der et højkvalitets mælkeprodukt, og resulatet er at Lillebror har lagt næsten et kilo ( 900 g!!) på vægten på seksten dage. Han er så glad for at smage på varen og at sutte, at han spiser for meget og får ondt i maven, så efter råd fra sundhedsplejen intensiverer vi nu brugen at sut, for at give maven lidt mere ro. Og der er jo ingen risiko for, at han han ikke får nok at spise, til gengæld kan det være han skal døbes i konfirmationstøj.