Month: March 2007

Forfra og om igen

Forfra og om igen

Fik følgende sms fra en god veninde, da beskeden om, at jobbet ikke blev mit, tikkede ind: Kære m. Jeg tænker på dig og ved at det nok skal ende godt. Og det var jo lige præcis det jeg kom i tvivl om.

Ved tankens kraft

Ved tankens kraft

Nu tæller jeg til tre, og så må I godt krydse fingre for, at jeg får det job jeg har søgt. Jeg har nemlig hørt, at fælles forbøn har en vis effekt, og at tro kan flytte bjerge og den slags… Klar? En, to, tre: Read More

Fire måneder

Fire måneder

Ser fjernsyn med storebror, med charmekrølle og på maven.

Sikker i sin sag

Sikker i sin sag

Frederik og Ellen – aftægtsfolk i diskussion om, hvor de sidste år skal tilbringes. På landet, hvor de altid har boet eller i byen, hvor ting er lidt nemmere, når man er mindre mobil, og hvor der bor mange kortspils-kumpaner. Ellen: Når jen af os Read More

Nu siger jeg det for sidste gang

Nu siger jeg det for sidste gang

Bloktjek undersøgelsen af hvem der læser blogs er snart forbi, nåede du det ikke så har du chancen indtil mandag. Jeg lover det tager næsten ingen tid.

Rationalisering

Rationalisering

Storebror tager en genvej og har opfundet et nyt koncept:

Tommika

Tommika er Pippis pæne nabo-børn. Du ved det sukkersøde pastelfarvede tvillingepar, der får lidt af en saltvandsindsprøjtning i deres liv, da de får en ny cool nabo i Villa Villekulla.

Seneste nyheder på Politiken. Part II

Seneste nyheder på Politiken. Part II

13.57 Gade slipper for Taufik 13.52 Væresteder slipper for rygeforbud Det er jo nærmest poesi.

Hængepartier

Hængepartier

Nu tænker du måske, at den overskrift hentyder til dele af min krop, og det kunne udemærket være tilfældet, da der er visse partier, der hænger mere løst end førhen. Men nej, der er tale om et lille opsamlingsheat med svar på et par spørgsmål Read More

Udlicitering

Udlicitering

Den trofaste læser har bemærket, at jeg jævnligt skifter topbilledet her på min blog. For at få lidt afveksling og nye input har jeg besluttet, at lade andre komme til orde (til billede?).

Første guest-star er min husbond, der bed på, så snart maddingen var monteret på krogen. Han kan trylle med Photoshop og er min uvurderlige kreative sparringspartner og for øvrigt allerbedste ven.

Har du lyst til at bidrage og få dit navn på rollelisten her på Supertanker, så send mig en mail (marlene [snabela] charlottehoj [punktum] dk) eller skriv en kommentar.
Eneste krav er, at ordet Supertanker indgår, at billedet har målene 696×249 pixels og fylder max 100 K.

Lykken er…

Lykken er…

når ens baby griner for første gang.