• Blandet landhandel

  Rapport fra fronten

  flyttekasser.jpg
  I disse dage griber flyttekaoset om sig og snart bor vi hverken i vores gamle eller vores nye hus. Men selvom det er anstrengende så kan man jo lige så godt få det bedste ud af situationen. Storebror har idag bygget fantasihuse af flyttekasser, der står klar til at blive fyldt.

  sigurdkravler.jpg

  Lillebror er blevet mobil, og han lægger stor ihærdighed for dagen. Jeg må derfor scanne større og større områder for farlige små-objekter, der ikke må ende i gabet på ham. Og ser han sit snit til det, prøver han at komme ud og se den store verden, måske er han også ved at mentaltræne til den kommende flytning.

 • Tudekiks

  Fredag aften og naboerne holder fest

  Søvnløs i Århus. Vågnede ved at Lillebror var urolig. Han kom over i armhulen og faldt til ro, men jeg vågnede op, helt op – det er en klassiker i mit skrøbelige søvnunivers – og tankerne kører rundt som rytterne i seksdagsløbet (dopede og hyperaktive naturligvis) der er ikke anden kur end at stå op og surfe lidt rundt på stamstederne. Gnider også lige lidt selvpinerisk salt i såret og kigger virtuelt ind på de to arbejdspladser, jeg har været på, og som jeg ville have gjort alt for. Sådan skulle det ikke være, og nu starter et nyt liv, hvor vi bliver plantet om og forandringen giver forhåbentlig ny næring til min karriere, som endnu aldrig har været i optimal trivsel.

  Sidder nu og lytter til naboernes fest, de er nået til det punkt, hvor volumen er i top og der skiftes melodi med meget kort interval. De er nået til BoneyM.

 • Bonderøv,  Tudekiks

  Jeg får knopper

  Stressniveauet stiger, der er 1000 ting at tænke på, huske på og holde styr på. Jeg ved godt, at jeg aspirerer til en tudekiks, men der ER altså en mundfuld at pakke og flytte sit habengut, passe to rollinger (børnehaven holder sommerferie) og shine et hus fra 1877 op (der ikke har været sat istand siden 1978) – hele tre ting på en gang. Heldigvis er vi omgivet af folk, der er ivrige for at hjælpe med at være doozere eller babysittere, ellers ved jeg da ikke, hvor vi endte henne. Alligevel har jeg fået noget uforklarligt udslæt, og jeg er tilbøjelig til at tro, at det skyldes den uoverskuelige situation, vi er igang med at navigere os igennem. Det klør og ser grimt ud.

 • Royal

  Må jeg bede om husets vin

  Direkte fra Otto Duborg præsenteres:

  rotwein.jpg

  Royal Marlene rødvin. Hele tre ting på en gang, det kan umuligt gå galt.
  Jeg er især begejstret for det kongelige anstrøg. Jeg har jo altid syntes, at Dronning Marlene ville klinge helt ok, ihvertfald på linie med Sonja eller Silvia, men det lykkedes mig desværre ikke at komme i nærheden af HKH Frede. Og nu har han jo Mary, og hun er lidt svær at konkurrere med, så sandsynligheden for at han tager mig til sin anden hånd er – må jeg erkende – ret lille (desuden vil jeg jo heller ikke skilles) Men denne papvin kan da være et slags plaster på det royale sår.

 • Blandet landhandel

  Sommersløv

  Ja, jeg ved godt det går lidt langsomt med opdateringerne i disse dage, og der er ikke engang fordi jeg er bortrejst. Det er snarere fordi manden og børnehaven har ferie og nå ja så skal vi jo flytte lige om lidt. Det er 100 % uvirkeligt.

  Imens I venter kan I muntre Jer her med et lille kunstprojekt:

  Little people

 • Blandet landhandel,  Bonderøv

  Live rapport

  Hov, var det torden jeg hørte i det fjerne? Så må jeg hellere på stikkerne og bringe vasketøjet i tør sikkerhed. Nej falsk alarm, der er ingen truende skyer at se.

  Det er Metallica, der varmer op 500 m fra mit hus. (Det kommer lidt bag på mig at bandet har 26 år på bagen)

  Det er nok et temperamentspørgsmål, om man synes, at en koncertplads i absolut hørbar afstand er et plus eller minus for husets herlighedsværdi. Den nye ejer er 50+ og uden at skue hunden alt for meget på hårene (jeg har jo før taget fejl) så ligner han ikke en typisk heavyband-fan.

  Der hvor jeg nu skal bo, må naboen skrue overordenlig meget op for anlægget, før vi kan skelne om det Ravonettes eller Ragnvald, der spiller. Det skulle man umiddelbart tro var en fordel, men jeg er jo så vanvittig nysgerrig, så jeg tror også, jeg kommer til at synes, at det er lidt kedeligt. Men jeg kan jo altid lægge cykelruten forbi. På det punkt har jeg ikke skam i livet.

 • Blandet landhandel

  Prototype

  En meget god og gammel ven har lavet denne t-shirt til mig som en overraskelse. Det er den bedste gave, jeg længe har fået.

  tee.jpg

  For nu at være lidt hemmelighedsfuld, så er det nok ikke det sidste I har set til den slags merchandise. Begynd sorteringen i klædeskabet, så der kan blive plads en ny klud

 • Jeg undrer mig...

  Navneforandring

  Lettere forsinket reaktion men alligevel:
  Isabella … – det er nærmest kedeligt og måske lidt utrendy, men okay også meget international. Så synes jeg der er mere bid i resten af navnene: Henrietta, Ingrid, Margrethe.

  Det med navnevalg er en stor beslutning, men faktisk kan man jo vælge om, hvis man ikke er tilfreds. (Det er nok ikke så smart hvis man er kongelig, man må gå ud fra, at de tænker sig om et par omgange mere end os andre, før de beslutter sig.)
  Hørte forleden om et par, der havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad deres pode skulle hedde. Men til sidst blev de enige, og han fik barnedåb og et godt dansk navn. Men så tog de til Italien på ferie, og nu har de ansøgt om at få hans navn ændret til: Alfredo. Og han hedder Sørensen til efternavn, men det har de ikke lavet om på. Her kan man tale om et mismatch.
  Nu håber jeg ikke, at turen næste år går til Frankrig: Jean-Luc Sørensen, (han er ikke et år endnu så kært barn kan nå at få mange navne) og jeg håber heller ikke, han fik alt for mange fine sølvting i dåbsgave, hvor det gode danske navn er graveret.