Supertankr

Inspirationer

Month: august 2007

Lost in TDC

Hvad skal man gøre, hvis ens teleudbyder afgiver en ny søforklaring hver gang man ringer for at ændre sit mobilabbonnement? Jeg har nu ringet fire gange for at få sat gang i sagen, hver gang siger en ny venlig person, at de ikke kan se min ordre registreret nogen steder. Det er som et mareridt man ikke kan slippe ud af.

Hele affæren står faktisk i vejen for at vi kan få internet i vores nye domicil.

Min nyeste taktik er at møde op i en tdc butik og ikke gå derfra før de har ordnet det. Jeg lover ikke at det bliver uhysterisk.

Aaarghh. De nervøse trækninger tager til.

Min første mus

Det måtte jo komme, selvom jeg har forsøgt at fortrænge det: Jeg har mødt min første mus i mit nye hus.
Og jeg skal gerne indrømme, at mus ikke lige er det, jeg håndterer bedst.

I aftes kom jeg hjem efter en kaffedate med venninderne. Jeg lister mig ind i det sovende hus og går mod badeværelset. Da jeg løfter toiletbrættet – som manden altid slår ned :-) – og skal til at sænke rumpetten, ser jeg noget bevæge sig i vindueskarmen umiddelbart ved siden af toilettet. En lille lodden sag.
Jeg taber toiletlåget med et brag i bar befibbelse. Jeg vil dog rose mig selv og indskyde, at jeg ikke skreg. Husbonden var dog alarmeret af rabalderet og kom mig til undsætning. Jeg søgte tilflugt i soveværelset, men bæstet slap forbi jægeren og løb lige forbi soveværeslet og ind til de sovende drenge. Der gik dog ikke længe før de ikke sov helt så tungt mere. Bag kommoden i børneværelset fik husbonden lokaliseret musen, der dog undslap endnu engang og tog flugten ud i bryggerset.
Lillebror vågnede og storebror slog munden på sengehesten, så det blødte.

Hvem kunne ikke sove efter den affære? Især efter at husbonden havde kildet min fod, og Lillebror lå uroligt mellem os.

Handicappet

Vi har endnu ikke fået internet ude på farmen – jeg begynder at få alvorlige abstinenser og føle mig lidt udenfor. Vender forhåbentlig snart tilbage til info-motervejen.

I arbejdslejr

aug07-4.jpg

Vi er landet i vores nye liv. Det er stadig som at være på ferie, som om jeg skal hjem til den kendte hverdag igen på et tidspunkt. Men det skal jeg vist ikke for om et par dage afleverer vi nøglerne til det gamle liv.

Vi har travlt med at gøre stedet til vores: nedbrydning af mure, nedtagning af tapet, maling osv. Midt i det hele er Storebror begyndt i sin nye børnehave (‘Jeg skal gå i mors gamle børnehave’ – der er en pædagog tilbage som har været der i de 30 mellemliggende år) og Lillebror har fået to nye tænder og er begyndt at rejse sig ved tingene.

aug07-3.jpg

aug07-2.jpg

aug07-6.jpg

aug07-7.jpg

aug07-8.jpg

aug07-9.jpg

aug07-5.jpg

aug07.jpg

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑