Supertankr

Inspirationer

Month: oktober 2007 (page 1 of 2)

Valg III – De kendtes valg

Når man bevæger sig i periferien af valget (jeg har end ikke set en valgplakat) så synes det som om partierne pløjer Billedbladene gennem for at finde kandidater. Og de har fine mærkesager:

Set på Politiken.dk:

Paula Larrain:

»Jeg vil gerne fremme vores danske værdier, som får os til at hænge sammen. Det ligger mig også i sinde at få genindført morgensang i folkeskolen. Det er et godt sted at starte med de danske værdier«, sagde hun.

Elsker at synge
Hun sang ikke selv morgensang i skolen.
»Men jeg elsker at synge. Og min søn går i en skole, hvor de synger morgensang, og det er en gave at få«, sagde hun.

Hun vil gerne have et sangpensum med digtere som Brorson, Ingemann, Grundtvig, Kim Larsen og Kaj Normann Andersen. Det er også i orden, hvis skolebørnene synger udenlandske sange af for eksempel Beatles og Nik og Jay, sagde den nyslåede konservative kandidat.

Godt så. Nik og Jay til morgensang. Mon det bliver en succes – i skolen og i Paulas politiske karriere. Eller i forhold til De konservatives mandater…

Åh Århus

aarhus1.jpg

Jeg har aldrig været den, der halsede landet rundt for at gå til koncert med På slaget 12 (hvem? spørger du måske, især hvis du er under 25. Svar: 80’er band fra Århus, der ligger lige på kanten af at være dansktop og forsangeren hedder næsten Elton), men lige i dag ramte deres one-hit-wonder om smilets by mig lige på det yderst betændte sentimentale punkt.
Sådan kan det gå, når man hører P4, det er jeg jo sådan set selv ude om. Men her ude på landet føler jeg mig dog hægtet af small-talk’en, hvis jeg ikke tuner ind på den kanal. Jeg anstrenger mig for at blive integreret.

aarhus2.jpg

Fotos: Jørgen P

Valg II – Det kolde gys

knude.jpg

Kombinationen Pia Kjærsgaard og Karen Jespersen = det ultimative myrekrybsfremkaldende makkerpar. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke forstår at nogen tør stemme de skingre søstre til indflydelse.

Hvem er jeg?

Min krop er forvirret. De grå hår breder sig i hårbunden (der er slet ikke tale om, at de har flertallet af mandaterne eller står til en jordskredssejr – det er snarere et snigende kup). Og jeg er under bumse-angreb. Hvad skal det betyde?
Jeg synes jo det ene burde udelukke det andet. Det kan vel ikke passe, man skal belemres med begge dele.

Hans og hendes III

guf1.jpg

guf2.jpg

Også når der skal hygges med usunde sager er kløften mellem kønnene betragtelig. Ihvertfald her på matriklen.

Jeg har talt om det før. Jeg har mine klare preferencer. Jeg spiser kage og hører Beatles, andre er til slik og Stones, men hvad så chips og … Rage against the machine, Eminem, Nick & Jay, ja hvad jeg… Nogen forslag? Der er frit slag til at jonglere med segmenterne.

I familiens skød

Jeg har læst en god bog. Christina Hesselholdt I familiens skød.
Nogle gange gemmer de største oplevelser sig der, hvor man slet ingen forventninger har. Så bliver jeg ramt helt uforberedt og uden parader.
Og hvad er opskriften på at havne i den situation, spørger du måske. Jeg kan kun sige don’t try this at home, hvis din økonomi ikke er til det: Jeg er medlem af to bogklubber, og det sker jævnligt – og især i vores aktuelle flytte/ombygningskaos – at jeg ikke får afbestilt månedens bog. Tre bøger på tre måneder. En læst, en returneret og en på bedding.

‘Man gav sig til at elske nogen – og smæk, så klappede fælden. Så boede vedkommende i en.’

‘Det føltes som om hendes hoved var ved at brænde sammen. Hun led af stress. Den blev let vakt.’

‘Han kendte ingen kvinder, som ikke var afsindigt optagede af at være gode mødre. Han kendte ingen mænd, hvis hovedprojekt i tilværelsen var at være en god far; det betød ikke, at han ikke kendte flere afsindigt gode fædre’

Pletskud: der har vi forskellen på mødre og fædre.

Bogen foregår i hovedpersonernes hoveder. Kort, præcist og genkendeligt. Som altid når en bog rammer mig, så er mit største klagepunkt, at den er for kort. 158 sider. Jeg kunne have klaret en mursten.

I vindueskarmen

vindue1.jpg

Østvendt.

vindue2.jpg

Vestvendt.

Atelier stemning.

Valg

Der er ingen vej udenom og heldigvis for det. Men nu ved vi jo hvad menuen står på de næste tre uger. Mudderkast. Det plejer fa… at være så pinligt at se på. Hvor kan man grave sig ned indtil det er overstået?

Update: Den første partilederrunde kører med Reimer Bo ved roret.
Jeg kan kun sige, at jeg tror det bliver tre laaange uger (især når man kun har to tv-kanaler – og ja ja jeg kan jo bare slukke, meen så har jeg jo ikke det at grine/græde over)
Helle T med skinger stemme: Hvor mange vindmøller har i sat op Bendt? Hva’r? Hvor mange vindmøller har  I sat op Bendt?

Dag for dag

eyck.jpg

tabula2310.jpg

tabula23102.jpg

tuber.jpg

Hans og hendes II

boots2.jpgboots1.jpg

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑