Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 30. oktober 2007

Valg III – De kendtes valg

Når man bevæger sig i periferien af valget (jeg har end ikke set en valgplakat) så synes det som om partierne pløjer Billedbladene gennem for at finde kandidater. Og de har fine mærkesager:

Set på Politiken.dk:

Paula Larrain:

»Jeg vil gerne fremme vores danske værdier, som får os til at hænge sammen. Det ligger mig også i sinde at få genindført morgensang i folkeskolen. Det er et godt sted at starte med de danske værdier«, sagde hun.

Elsker at synge
Hun sang ikke selv morgensang i skolen.
»Men jeg elsker at synge. Og min søn går i en skole, hvor de synger morgensang, og det er en gave at få«, sagde hun.

Hun vil gerne have et sangpensum med digtere som Brorson, Ingemann, Grundtvig, Kim Larsen og Kaj Normann Andersen. Det er også i orden, hvis skolebørnene synger udenlandske sange af for eksempel Beatles og Nik og Jay, sagde den nyslåede konservative kandidat.

Godt så. Nik og Jay til morgensang. Mon det bliver en succes – i skolen og i Paulas politiske karriere. Eller i forhold til De konservatives mandater…

Åh Århus

aarhus1.jpg

Jeg har aldrig været den, der halsede landet rundt for at gå til koncert med På slaget 12 (hvem? spørger du måske, især hvis du er under 25. Svar: 80’er band fra Århus, der ligger lige på kanten af at være dansktop og forsangeren hedder næsten Elton), men lige i dag ramte deres one-hit-wonder om smilets by mig lige på det yderst betændte sentimentale punkt.
Sådan kan det gå, når man hører P4, det er jeg jo sådan set selv ude om. Men her ude på landet føler jeg mig dog hægtet af small-talk’en, hvis jeg ikke tuner ind på den kanal. Jeg anstrenger mig for at blive integreret.

aarhus2.jpg

Fotos: Jørgen P

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑