Supertankr

Inspirationer

Month: december 2007 (page 1 of 2)

Jul

jul074.jpg

Så blev det endelig jul

jul072.jpgjul07.jpgjul073.jpg

Juletræplyndreren

jul075.jpg

Årets bedste julegave

Fra børn og fulde folk

SFO sandheder om de voksnes udseende:

‘Anette, selvom du har store tænder, så synes jeg, du er pæn alligevel’

Til mig sagde Marie uden opfordring med en stiv pegefinger i flæsket:

‘Du har deller’

Ikke noget formildende om, at jeg var pæn alligevel.

Rim

rim1.jpgrim4.jpgrim3.jpgrim2.jpg

Husbond har endelig fundet tid til at gå en tur med kameraet.

En verden udenfor

Når man har været indenfor dørene i et rigtigt fængsel, som jeg jo har (nb! dog ikke som indsat – thank god) så synes man ligesom man ved lidt om, hvad det drejer sig om. Og En verden udenfor (The Shawshank Redemption) er stadig en god film, men dens virkelighed ligner ikke den jeg mødte, de indespærrede i filmen ligner ikke dem jeg mødte. Selvom filmen prøver kræfter med at antyde alt det barske, så er det nu stadig forherliget. Det var mere nedslående, mindre farverigt, og jeg tror næppe, de kan grave sig ud under en plakat af Rita Hayworth i verdenen indenfor.

Koldt vand i blodet

Fortsættelse: 

Energitæt mad: eksempelvis havregrød kogt på mælk, smørklat, sødmælk, tandsmør på brødet, A38 (den fedeste) og moden avokado.
Sundhedsplejerskens opskrift, der skal sikre, at Sigurd får nok at vokse på. En opskrift vi dog allerede havde oppe at køre.
Til gengæld sagde hun ved synet af Sigurd, der rullede sig ud og afspillede alle glansnumrene, at hun ikke kunne forestille sig, at der er noget galt med ham, at han formodentlig er ved at finde sin plads på skalaen – i den lille ende af vækstskalaen vel at mærke. Hun ordinerede derfor koldt vand til forældrenes blod, men selvfølgelig også et vågent øje på udviklingen.
Det var jo ikke ligefrem sådan, at vi kan ånde lettede op, men beroligende var det dog at en fagperson kiggede seriøst på situationen og manede til besindelse.

PS. Hun synes, han er god til at ‘snakke’. (Han siger nu: far, av varm, traktor) Det er svært at tørre det smørede smil væk, når ens børn får ros. Der findes ganske enkelt ikke noget bedre.

Kattemode

Via Ekstrabladet.

Tjek lige de her katte-accessories. Man kunne godt gå hen og blive helt misundelig.

Kittywigs

Jeg tror ikke, der er fare for, at nogen dyr led overlast. Det er trods alt katte, det drejer sig om, og de finder sig jo som bekendt ikke i hvad som helst.

Af den gamle skole

sfo2.jpg

sfo5.jpgsfo6.jpgsfo1.jpgsfo7.jpgsfo3.jpgsfo4.jpg

Den gamle skole er befolket af spøgelser, genopstået af hukommelsen, men også lyslevende børn i de gamle kulisser. Børn, der er som børn altid har været, med mor nærmest hjertet og behov for tryghed og voksne pejlemærker at navigere efter. Børn, der er mere selvstændige, frie og modige, men mindre respektfulde overfor hinanden og de voksne, end jeg husker, at vi var. Mere ego på godt og ondt. De er forkælede med at være i centrum.
Den gamle skole er pt. min faste indtægtskilde. Det giver mange ting at tænke på både i nutid og datid.

På grænsen til hjernedød

Hvor lidt sker der, når man i (endnu) et anfald af søvnløshed sidder kl. 04.16 og kigger på kandidaterne til afstemningen om Årets kjoler 2007 på Billedbladets hjemmeside? Svar: Meget lidt.
Diagnose: Kulturel understimulering. Kur: saltvandsindsprøjtning i mere pulserende omgivelser end nærmeste plovfure.

Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg undlod at stemme. Men noterede dog at statsministerfruen Anne Mette er nomineret med to kreationer. Hun har vist fået en ny stylist med en heldig hånd. Godt for hende.

Med glimt i øjet

Nu er han blevet sig selv igen. Fire måneder tog det før han fandt sit sande jeg frem og viste det i den nye børnehave. Fire måneder før han blev glad, fri og tryg. Pædagogerne beretter på stribe at han joker, leger med mange forskellige og er fuld af humør. Men først nu. Fire måneder er lang tid. Men han kom heldigvis helskindet igennem.

julius.jpg

Med glimt og gajol.

Boldgrafitti

bold.jpgbold2.jpgbold3.jpg

Set på skolen. Endnu ikke set af rengøringsassistenten.

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑