• Godbidder

  Fra børn og fulde folk

  SFO sandheder om de voksnes udseende:

  ‘Anette, selvom du har store tænder, så synes jeg, du er pæn alligevel’

  Til mig sagde Marie uden opfordring med en stiv pegefinger i flæsket:

  ‘Du har deller’

  Ikke noget formildende om, at jeg var pæn alligevel.

 • Godbidder

  Rim

  rim1.jpgrim4.jpgrim3.jpgrim2.jpg

  Husbond har endelig fundet tid til at gå en tur med kameraet.

 • Blandet landhandel

  En verden udenfor

  Når man har været indenfor dørene i et rigtigt fængsel, som jeg jo har (nb! dog ikke som indsat – thank god) så synes man ligesom man ved lidt om, hvad det drejer sig om. Og En verden udenfor (The Shawshank Redemption) er stadig en god film, men dens virkelighed ligner ikke den jeg mødte, de indespærrede i filmen ligner ikke dem jeg mødte. Selvom filmen prøver kræfter med at antyde alt det barske, så er det nu stadig forherliget. Det var mere nedslående, mindre farverigt, og jeg tror næppe, de kan grave sig ud under en plakat af Rita Hayworth i verdenen indenfor.

 • Wonderboys

  Koldt vand i blodet

  Fortsættelse: 

  Energitæt mad: eksempelvis havregrød kogt på mælk, smørklat, sødmælk, tandsmør på brødet, A38 (den fedeste) og moden avokado.
  Sundhedsplejerskens opskrift, der skal sikre, at Sigurd får nok at vokse på. En opskrift vi dog allerede havde oppe at køre.
  Til gengæld sagde hun ved synet af Sigurd, der rullede sig ud og afspillede alle glansnumrene, at hun ikke kunne forestille sig, at der er noget galt med ham, at han formodentlig er ved at finde sin plads på skalaen – i den lille ende af vækstskalaen vel at mærke. Hun ordinerede derfor koldt vand til forældrenes blod, men selvfølgelig også et vågent øje på udviklingen.
  Det var jo ikke ligefrem sådan, at vi kan ånde lettede op, men beroligende var det dog at en fagperson kiggede seriøst på situationen og manede til besindelse.

  PS. Hun synes, han er god til at ‘snakke’. (Han siger nu: far, av varm, traktor) Det er svært at tørre det smørede smil væk, når ens børn får ros. Der findes ganske enkelt ikke noget bedre.

 • Godbidder

  Kattemode

  Via Ekstrabladet.

  Tjek lige de her katte-accessories. Man kunne godt gå hen og blive helt misundelig.

  Kittywigs

  Jeg tror ikke, der er fare for, at nogen dyr led overlast. Det er trods alt katte, det drejer sig om, og de finder sig jo som bekendt ikke i hvad som helst.

 • Dagens dont

  Af den gamle skole

  sfo2.jpg

  sfo5.jpgsfo6.jpgsfo1.jpgsfo7.jpgsfo3.jpgsfo4.jpg

  Den gamle skole er befolket af spøgelser, genopstået af hukommelsen, men også lyslevende børn i de gamle kulisser. Børn, der er som børn altid har været, med mor nærmest hjertet og behov for tryghed og voksne pejlemærker at navigere efter. Børn, der er mere selvstændige, frie og modige, men mindre respektfulde overfor hinanden og de voksne, end jeg husker, at vi var. Mere ego på godt og ondt. De er forkælede med at være i centrum.
  Den gamle skole er pt. min faste indtægtskilde. Det giver mange ting at tænke på både i nutid og datid.

 • Blandet landhandel,  Bonderøv

  På grænsen til hjernedød

  Hvor lidt sker der, når man i (endnu) et anfald af søvnløshed sidder kl. 04.16 og kigger på kandidaterne til afstemningen om Årets kjoler 2007 på Billedbladets hjemmeside? Svar: Meget lidt.
  Diagnose: Kulturel understimulering. Kur: saltvandsindsprøjtning i mere pulserende omgivelser end nærmeste plovfure.

  Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg undlod at stemme. Men noterede dog at statsministerfruen Anne Mette er nomineret med to kreationer. Hun har vist fået en ny stylist med en heldig hånd. Godt for hende.

 • Wonderboys

  Med glimt i øjet

  Nu er han blevet sig selv igen. Fire måneder tog det før han fandt sit sande jeg frem og viste det i den nye børnehave. Fire måneder før han blev glad, fri og tryg. Pædagogerne beretter på stribe at han joker, leger med mange forskellige og er fuld af humør. Men først nu. Fire måneder er lang tid. Men han kom heldigvis helskindet igennem.

  julius.jpg

  Med glimt og gajol.