Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 16. december 2007

En verden udenfor

Når man har været indenfor dørene i et rigtigt fængsel, som jeg jo har (nb! dog ikke som indsat – thank god) så synes man ligesom man ved lidt om, hvad det drejer sig om. Og En verden udenfor (The Shawshank Redemption) er stadig en god film, men dens virkelighed ligner ikke den jeg mødte, de indespærrede i filmen ligner ikke dem jeg mødte. Selvom filmen prøver kræfter med at antyde alt det barske, så er det nu stadig forherliget. Det var mere nedslående, mindre farverigt, og jeg tror næppe, de kan grave sig ud under en plakat af Rita Hayworth i verdenen indenfor.

Koldt vand i blodet

Fortsættelse: 

Energitæt mad: eksempelvis havregrød kogt på mælk, smørklat, sødmælk, tandsmør på brødet, A38 (den fedeste) og moden avokado.
Sundhedsplejerskens opskrift, der skal sikre, at Sigurd får nok at vokse på. En opskrift vi dog allerede havde oppe at køre.
Til gengæld sagde hun ved synet af Sigurd, der rullede sig ud og afspillede alle glansnumrene, at hun ikke kunne forestille sig, at der er noget galt med ham, at han formodentlig er ved at finde sin plads på skalaen – i den lille ende af vækstskalaen vel at mærke. Hun ordinerede derfor koldt vand til forældrenes blod, men selvfølgelig også et vågent øje på udviklingen.
Det var jo ikke ligefrem sådan, at vi kan ånde lettede op, men beroligende var det dog at en fagperson kiggede seriøst på situationen og manede til besindelse.

PS. Hun synes, han er god til at ‘snakke’. (Han siger nu: far, av varm, traktor) Det er svært at tørre det smørede smil væk, når ens børn får ros. Der findes ganske enkelt ikke noget bedre.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑