Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 23. april 2008

Debutant

debutant2.jpg

Forventningens glæde har i et år boblet i Julius. Emnet er fodbold. Måske er det noget som sker for mange små drenge, måske er der tale om en gen-mutation, for forældrene interesserer sig ukarakteristisk lidt sporten (og sport i det hele taget…). Men summa summarum: drengen vil gå til fodbold – og har drømt om det længe.
I går startede holdet for fire-og femårige på den lokale plæne. Sjældent har jeg set noget så nuttet. Femten rollinger spæner på trænerens instrukser rundt efter en bold uden at fatte ret meget af principperne. Men de vil gerne, og træneren er nær gudestatus for de størrelser.
En time er lang tid for de små, så Julius og hans gode kammerat mistede fokus og gav sig til at lege, mens de lidt større forsøgte at tackle sporten.

debutant1.jpgdebutant3.jpgdebutant4.jpg

Flere gæster

ansigtknivsliber.jpgansigtnoeddeknaekker.jpg

Fantastisk. Nu er vi i high-tec genren. Det er lige ved vi kan lave en quiz: gæt en genstand. Men det er nok også lige ved at være for vanskeligt. En knivsliber og en Drosselmeyer nøddeknækker.

Fotogæster: Allan, der er gift med Lene, der kan bakke med trailer.

Skønt at have gæster. Så endnu engang: Har du et ansigtsbillede liggende så send til: marlene snabela charlottehoj punktum dk

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑