Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 26. maj 2008

Fyrre

I dag er det Frederiks fødselsdag, hurra hurra hurra!

Fyrre, fit og slet ikke begyndt endnu!

fredefyrre.jpgfredefyrre2.jpg

Jeg synes nu at det der fuldskæg klædte ham helt godt.

PS. Savner stadig Poul Nyrup.

Til samtale

Mine erfaringer med jobsamtaler begrænser sig til rollen som ‘offeret’ i den varme stol. Men i disse dage er der jobsamtaler i børnehaven. Der skal nyt blod til teamet. Og som medlem af forældrebestyrelsen er jeg indkaldt som deltager i interview-panelet.

Det er lidt af en aha-oplevelse, en øjenåbner og også en trøst. For herovre på den anden planet er fokus næsten udelukkende på, hvordan kandidaten passer ind i kemien, omgangstonen og den humoristiske stil. Alt det andet det lærer vi dem jo bare, som souchefen sagde. Nervøsitet, talefejl og sprogbøffer er bagateller. Sikke alle de ærgelser jeg kunne have sparet mig selv for.
At det hang sådan sammen – ja det havde jeg jo hørt om, men det er først nu erkendelsen af, at det faktisk har noget på sig, dæmrer.

1

 1.jpg2.jpg

Inspireret af dem her, der nu tager billeder om aftenen, men i et helt år tog billeder om morgenen, har jeg oprettet en ny kategori. Kl. 9 tager jeg billeder, da er der ro, børnene er afleveret, kaffen er brygget og dagens arbejde går igang om lidt.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑