• Medieræs,  Royal

  Dans dig glad og sund

  Ja, jeg ved godt, jeg ikke er den eneste, der spærrede øjnene op, men jeg må indrømme, at ugens mediehøjdepunkt var, at statsministerfruen skal deltage i Vild med dans. Nu er man jo nærmest tvangsindlagt til at følge med. Spekulerer på om der skjuler sig en slags udspekuleret spin bag den beslutning…

  En helt anden – men ikke mindre alvorlig – sag er, at BT rapporterer, at der udspiller sig en prinsessefejde i Norden, således at forstå at folk i Norge og Sverige har stemt på den bedste prinsesse. En ting er at Victoria og Madeleine ligger i top. Men det overrasker mig, at Mette-Mareridt og Märtha Louise ligger foran (eller på siden af) vores Mary i begge broderlande. Det kan de da ikke mene alvorligt!

  Må også erkende at tæerne krummes, når blikket falder på Se og hørs overskrift om Joachim og Marie: ‘Hr og fru Føtex’, med reference til deres tøjstil. Ja, tsk tsk andre gange er det galt, hvis de kongelige bruger formuer på designer-rober. Hvad er der nu i vejen med nøjsomhed? Man skal jo tænke på, at de bor på landet, herude er man hot, så længe tøjet er rent og pletfrit. (Selvom Joachim nok må overveje om der ikke vanker, hvis han møder op i det lokale forsamlingshus i lyserød skjorte…)

  Uha, tør man se en ny uge i øjnene.

 • Wonderboys

  Pokal

  Julius beundrer husbonds schæferhunde pokaler (som ikke må komme ind i den fine stue – et tilbagevendende traume)

  Far, hvor har du egentlig de pokaler fra?

  Dem har min gamle hund vundet til mig.

  Far, har den taget dem til dig?

  – Fornemmer at han ikke helt er med på, hvad hundeudstillinger er for noget (det kender jeg godt fra mig selv) –

  Nu har drengene været på loftet og finde resten af pokalsamlingen, jeg kan høre det rasler i baglokalet – åh suk, det næste bliver vel at de skal udstilles permanent-

 • Kl. 9

  12

  16.jpg15.jpg

  Morgen i det lille hjem. Sigurd har skoldkopper, så vi har lige lidt nattesøvn at indhente. Men heldigvis kan man jo bare sove, når man bliver gammel (er det ikke det mest irriterende svar at få, når man fortæller, man er træt, og det kommer som regel fra en der er altid er frisk eller overfrisk og 100% udhvilet) Kunne man mon være gammel bare en enkelt søndag?

 • Godbidder

  Romantik tak

  Åh suk. Arbejder hårdt i det private erhvervsliv i disse dage. Når vi runder fyraften og vidunderdrengene endelig sover, orker jeg kun at svælge i mine yndlings filmhelte. Jeg er virkelig faldet i et romance-hul.

  Var i biffen igår og se Sex and the city. Og jeg kan kun sige at for fans af serien og andre håbløse romantikere er den et must, alle I andre kan roligt holde Jer væk. Vi gider alligevel ikke høre jeres dumme kommentarer ;-)

  Åh suk Mr. Darcy og Mr. Big

 • Bonderøv

  En anden boldgade

  Der er mangt og meget at vende sig til, når man skal integreres i et nyt miljø. Der er gyllen, der er de bælgragende vinternætter (i vintermørket lagde jeg vejen fra stuehus til atelier og havde glemt hvor bilen stod parkeret – det resulterede i et sammenstød) og så er der også en ny type trykte reklamer, som havner i postkassen. Slut med Ikea-kataloget og ind med ‘Land & Fritid’ – som er et fremstød for butikken, der har sloganet: til dig der har hus, have og dyr på landet. Jeg har nok ikke helt akklimatiseret mig til det skift endnu, eftersom længslen efter Ivar, Stolmen og alle de andre ikke helt er aftaget.

  Nå, men her ude på landet kan insektplagen være mere intens. Vi bor heldigvis langt fra en svinefarm, så vi behøver ikke shoppe i Land & Fritid efter dette produkt:

  koldblodet.jpg

  Og jeg har da endnu meget at lære om livet på landet, hvis der herude findes koldboldede dyr… En googlesøgning gav ikke andet resultat end:
  Mente du: koldblodet.

  Til gengæld er jeg fuldt ud i stand til at nyde solnedgangen, som er blæret dejlig tit.

  sundown1.jpgsundown2.jpg

 • Jeg undrer mig...

  Alien

  I fredags drog husbond og jeg i biografen for at genoplive en af mine gamle flammer: Indiana Jones. Jeg har i fordums tid haft et yderst passioneret forhold til den modige arkæolog. Her er tale om at memorere og fremsige replikker og klæde sig ud i Indy-kostume, når chancen bød sig.

  Min dom over nummer fire i rækken er desværre nedslående. Der var momenter, der levede op til standarten i etteren og treeren. Men jeg er lige på nippet til at oprette en gruppe på Facebook (hvis den ikke allerede eksisterer), så sympatisører kan mødes og erklære: Aliens ud af Indiana Jones.

 • Blandet landhandel

  Ensformigt gentaget arbejde

  I forrige uge var supertankr’ne inde i en stime af indlæg, i denne uge er det anderledes sparsomt. Der kom nemlig overnattende gæster fra Grønland, en genforening af Julius’ mødregruppe, en sygedag for Sigurd, revisorbesøg (gisp! hvor er bilagene? roder desperat i flyttekasser efter mappe med lønsedler efter sengetid…) og vikararbejde for undertegnede på programmet.

  Akademiker ved et samlebånd: for at undgå økonomisk ruin har jeg taget forefaldende daglejerarbejde ind. Derfor er jobmenuen i denne uge manuelt arbejde på skiltefabrik. Surrealistisk. Det er hårdt og ikke nogen drømmekarriere, men egentlig også lidt spændende at komme ind i en helt anderledes verden, det er nærmest som et antropologisk studie i virksomhedskultur. Og guess what … de er alle sammen søde og imødekommende, dem der arbejder i den virkelige verden.
  Men eftersom jeg møder kl. 7, er det ikke lige aktuelt at fotografere kl. 9, har dog lovet mig selv at kl. 9 fotos vender frygteligt tilbage… en af dagene.

 • Kl. 9

  10

  12.jpg13.jpg

  Nåede det ikke til kl. 9, til gengæld to billeder.

  Murerspands stilleben.