Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 29. juni 2008

Dans dig glad og sund

Ja, jeg ved godt, jeg ikke er den eneste, der spærrede øjnene op, men jeg må indrømme, at ugens mediehøjdepunkt var, at statsministerfruen skal deltage i Vild med dans. Nu er man jo nærmest tvangsindlagt til at følge med. Spekulerer på om der skjuler sig en slags udspekuleret spin bag den beslutning…

En helt anden – men ikke mindre alvorlig – sag er, at BT rapporterer, at der udspiller sig en prinsessefejde i Norden, således at forstå at folk i Norge og Sverige har stemt på den bedste prinsesse. En ting er at Victoria og Madeleine ligger i top. Men det overrasker mig, at Mette-Mareridt og Märtha Louise ligger foran (eller på siden af) vores Mary i begge broderlande. Det kan de da ikke mene alvorligt!

Må også erkende at tæerne krummes, når blikket falder på Se og hørs overskrift om Joachim og Marie: ‘Hr og fru Føtex’, med reference til deres tøjstil. Ja, tsk tsk andre gange er det galt, hvis de kongelige bruger formuer på designer-rober. Hvad er der nu i vejen med nøjsomhed? Man skal jo tænke på, at de bor på landet, herude er man hot, så længe tøjet er rent og pletfrit. (Selvom Joachim nok må overveje om der ikke vanker, hvis han møder op i det lokale forsamlingshus i lyserød skjorte…)

Uha, tør man se en ny uge i øjnene.

Pokal

Julius beundrer husbonds schæferhunde pokaler (som ikke må komme ind i den fine stue – et tilbagevendende traume)

Far, hvor har du egentlig de pokaler fra?

Dem har min gamle hund vundet til mig.

Far, har den taget dem til dig?

– Fornemmer at han ikke helt er med på, hvad hundeudstillinger er for noget (det kender jeg godt fra mig selv) –

Nu har drengene været på loftet og finde resten af pokalsamlingen, jeg kan høre det rasler i baglokalet – åh suk, det næste bliver vel at de skal udstilles permanent-

12

16.jpg15.jpg

Morgen i det lille hjem. Sigurd har skoldkopper, så vi har lige lidt nattesøvn at indhente. Men heldigvis kan man jo bare sove, når man bliver gammel (er det ikke det mest irriterende svar at få, når man fortæller, man er træt, og det kommer som regel fra en der er altid er frisk eller overfrisk og 100% udhvilet) Kunne man mon være gammel bare en enkelt søndag?

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑