Month: July 2009

Samsø

Samsø

Billet-luge poesi. Nærmest lidt små-filosofisk i sin særegne eksistentielle volapyk. Dagens udflugt med Mikkelsens skulle have gået til Tunø, men der var ikke plads på færgen, så vi snuppede den næste ø. Vandmænd i Hou havn. Drengene indtager klokketårnet i Nordby Brødre i stokrose idyl. Read More

Sko

Sko

Især til ære for Musdyret, men andre er velkomne til at lytte med: Nyeste sko. Tradaaaa. Hvis nogen har fulgt med på fb, så ved I, at sko-indkøbs-frekvensen har været høj på det seneste. Lykken er hverken gods eller guld, er der nogen, der siger, Read More

Den store entertainer

Den store entertainer

(Nu har I mig tilbage. Denne gang skyldes fraværet at lynet slog ned i internet forbindelsen, og det har taget lidt ben-arbejde at få gang i sagerne.)

Forunderligt den forskel i temperament og udseende, der kan være på søskende. Julius har altid været genert og ret modvillig når det galt optræden og udklædning. Sigurd er klar. Han danser, agerer og dresser sig op ved enhver given lejlighed.

Her i sommerferien har menuen stået på solbriller:

sigbrille1.jpg

Er han bare for cool i mors brille?

sigbrille2.jpg

sigbrille3.jpg

Fars to nye par solbriller

sigbrille4.jpg

sigbrille5.jpg

Himmelbjerget. Der var vi landet i en herlig retro turistfælde. På stativet udenfor himmelbjerg-vandrestok-biksen fandt vi disse  (efter støvet og graden af falmethed at dømme) lettere uddaterede modeller.

sigbrille6.jpg

Svømmebrille og matchende Batman-dragt. Knægten har stil.