Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 4. juli 2010

Pride

Hjemvendt fra en lyntur til Rom, hvor de visuelle indtryk er så overvældende og fantastiske at man kan leve længe af den portion. ROMA AMOR.

Stolthed og selvicenesættelse – er dyder romerne besidder, det har de bevist igen og igen. Og byens homoseksuelle befolkning er ingen undtagelse. På vejen rundt i byens top seværdigheder mødte vi en lokal event. En setting der i sin storhed ikke lader noget tilbage at ønske. For foden af Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II havde bøsser og lesbiske sat hinanden stævne i et orgie af udklædning, seksualitet og kropslighed. Det var intet mindre end overvældende. Frygtindgydende. Fascinerende.

gay1.jpggay2.jpg

gay3.jpg

gay4.jpg

gay5.jpg

gay6.jpg

gay8.jpg

gay7.jpg

Dette er det eneste billede af kvinder. Lesbiske har åbenbart ikke helt samme talent for at pynte sig.

gay9.jpg

En målløs hetero-mand, der arbejder for eventen og tydeligvis følte sig utilpas ved situationen. Hvor går man hen med sin maskulinitet i dette inferno?

Rejser. Bevægelser. Emotioner.

Vi er i bevægelse, vi forandrer os, det er uundgåeligt. At e-movere= at tage væk, forstyrre. Man kan forstærke det med vilje, fx. ved at rejse – så ser man på hverdagen, sig selv og hinanden fra andre vinkler. Man får nye perspektiver og bliver inspireret. Optimalt er det at rejse med sin bedste ven, så kan alle de udtryk og indtryk spille ind i samtalen, som kan strække sig over flere dage. Rammen smitter af. Romas undere i skøn forening med den postmoderne hverdag, livligt drøftes livet og kærligheden, nekrologer og metaforer. Bevægende. Livet er en rejse. 

roma1.jpg

Marlene og Line. Roma. 2010.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑