Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 19. februar 2011

Familiespejling

familiespejling.jpg

Tænk sig, de var også børn engang…

Kvinder, der elsker for meget

echonarcissus.jpg

Ekko er det fænomen at lyd kastes tilbage, når den rammer en hård flade, og også betegnelsen for den tilbagekastede lyd. Wikipedia

Ekko er også navnet på den græske nymfe, der forelskede sig håbløst og ugengældt i Narcissus, der til gengæld kun var forelsket i sit eget spejlbillede. Ekko gentog alt Narcissus sagde og gav ham alt hun havde, indtil hun svandt bort og kun havde stemmen tilbage. Og blev et ekko af sig selv.

Som hun så Narcissus vandre omkring i naturen,brød hun i kærligheds lue og fulgte ham lige så stille.Jo tættere på hun kom til sin flamme, des hedere blev hun,ganske som fængeligt svovl, der sidder på enden af faklenbryder i brand, så såre man holder det nær sin flamme.Ovids forvandlinger – Otto Steen Due

Kvinder, der elsker for meget. Elsker sig ind i selvdestruktiviteten….
At vælge og tage handling i en bevægelse væk fra mine ekko-agtige tendenser kræver fokus og beslutsomhed i disse dage. Og rejsen mod at elske mig selv er ikke slut endnu. Men den er begyndt.
At kalde min sjæleven Narcissus er derimod at drive sammenligningen med myten for langt. For han ser mig absolut, bare ikke på samme måde som jeg ser ham.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑