Month: May 2011

Dagens vigtigste måltid

Dagens vigtigste måltid

BSS | Breakfast Interrupted from Bruton Stroube Studios on Vimeo. Passion for morgenmåltidet. Sublimt. PS. Der er kun en ting, der er bedre end morgenmad, og det er second breakfast.

The art and technique of arranging type

The art and technique of arranging type

It’s a passion. Betragt dette som en advarsel! Da jeg først havde åbnet døren ind til typografiens verden, var der ingen vej tilbage. Hvis du helst ikke vil smittes med passionen og opdage skønheden, der findes i bogstavernes form og håndværkets storhed, så kig ikke på den Read More

Cand mag i selvpineri

Cand mag i selvpineri

selvpineri4.jpg

selvpineri.jpg 

Selvpineri – det at pine og plage sig selv fysisk eller psykisk.

Jeg holder mig til at udøve psykisk vold mod mig selv.

Der er dage, hvor den ikke får for lidt: Vedholdende brokker, klager, løftede pegefingre. Jeg siger strengt til mig selv, at jeg burde vide bedre. Og så videre i den dur til jeg er helt udmattet af at køre mig selv rundt i manegen.

Og det uanset, at jeg nok i forvejen er typen, der anstrenger mig for at være forsigtig og omhyggelig for ikke at lave nogle fejl. Men det kan jo smutte det skidt.

Jeg kan være large, tålmodig, forstående, omsorgsfuld, tilgivende mod alle andre. End mig selv.

Undskyld Marlene. Jeg elsker også dig.

Men nu skal det jo ikke være så alvorligt og trist altsammen. Her en udvalgt samling billeder, der dukkede op, da jeg billed-googlede selvpineri. Jeg undrer mig:

selvpineri6.jpg

Dette er en kage!

selvpineri2.jpg

selvpineri5.jpg

selvpineri3.jpg

Beauty

Beauty

Johannes Vermeer van Delft  Og hvis han havde levet i dag:

Tosomhed

Tosomhed

The only thing constant in life is change. Nogle passer sammen, men bliver skilt Nogle passer sammen, og bliver sammen Nogle passer ikke sammen, og bliver skilt Nogle passer ikke sammen, men bliver sammen Der er ingen tvivl om at den rigtige findes. Den rigtige Read More