Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 13. juni 2011

Pinse 2011

pinse_3.jpg

Der var så dejligt ude på landet; det var sommer, kornet stod gult, havren grøn, høet var rejst i stakke nede i de grønne enge, og der gik storken på sine lange, røde ben … og i den lokale idrætsforening morede man sig med forskellige slags dyster:

pinse_1.jpg

og fodbold.

pinse_2.jpg

Jeg debuterede som soccer mom på sidelinien. Og jeg må erkende, at jeg aldrig har forstået (og indrømmet: foragtet en smule) det der med forældre, der står og råber ad deres poder på grønsværen… indtil forleden. Hvem stor så der og var intenst opslugt af matchen for U7 mellem otte drenge fra henholdsvis Hou og Hovedgård , hujende og højlydt ærgerlig. OMG… Undertegnede. 

Sigurd ved selvportræt:

pinse_4.jpg

Gode venner:

pinse_5.jpg

pinse_6.jpg

Iført 3D brille uden glas…:

pinse_7.jpg

Bagsiden af medaljen

firkloever.jpg

Jeg er en stor tilhænger af positiv tænkning og gør meget ud af at være taknemmelig, se lyst på livet og mulighederne, sprede smil og komplimenter i stride strømme. Jeg tror på, at jeg sidder i held – fordi jeg tror på det og … fordi jeg har et stort talent for at finde firkløvere.
Jeg mener, det er selvopfyldende og selvforstærkende at tænke og møde verden positivt. Man får, hvad man giver. Derfor er jeg nogle gange nærmest helt bange for nemesis, når jeg skal til at indrømme, at det bare ikke ER lutter lagkage hver dag.

Jeg var omkring emnet for ikke så længe siden.

Det svære for mig (men måske er det helt alment…) ved min livsproces og ved at være alene, er at jeg er også er konfronteret med bagsiden af min medalje – de dårlige sider.  Og når man skal lære at elske og acceptere sig selv, så er det netop her det bliver rigtig udfordrende. For der er ingen til at aflaste eller til at skyde skylden på.

Men indimellem må jeg pakke de sorte sider ud og se dem i øjnene og ligesom Medina så er det sådan at: ‘Dybt ind i mig, gemmer sig en rådden sjæl’

Jeg kommer nemt til at pine mig selv og har svært ved at tilgive mine egne fejl. Jeg er min egen værste fjende. Jeg er dårlig til at tage imod komplimenter. Jeg har nogle gange rygrad som en regnorm. Konfliktsky, ubeslutsom og usikker. Jeg kan være voldsom, skrap, utålmodig og opfarende. Opfyldt af et indestængt raseri, der uvarslet bryder ud. Nøjeregnende, krævende, besværlig og plagsom.

Det er absolut rædselsfuldt.

Bortset fra det er jeg skide sød… :-)

kedeligebiler.jpg
 

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑