Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 27. august 2011

Spejling

spejling.jpg

Hvor godt kender du egentlig dig selv? Spurgte damen retorisk. Ikke udtømmende åbenbart.

Og hvad gør man så: Jeg savner min ven. Mit spejl.

Støver fortsat rundt og kigger efter blinde vinkler og ukendte og uudforskede områder af mig selv. Jeg forestiller mig tit, at jeg en dag finder en hemmelig dør ind til et skatkammer af forklaringer, erkendelser, potentiale eller en afgrund af følelser, jeg ikke vidste fandtes i et område af mig selv, jeg ikke ved noget om.

Men bestemmer man ikke hvem man selv er, ved de ting man gør og fortæller om sig selv? Og er ens blinde vinkler ikke ‘bare’ omverdenens reaktion på ens adfærd. Som kan være ret overraskende og som jo er vigtige at tage i betragtning. Men er det ikke mere dem, end mig?

Uha, jeg skøjter lidt rundt i det der med, at man kun eksisterer hvis man bliver set, og samtidig også er skaber af sin egen identitet.

Spejlkabinet…

Udviklingspsykologisk er det vel en livsnødvendighed at blive spejlet rigtigt, at blive set. Spørgsmålet er om man som voksen er ansvarlig for selv at vise sig rigtigt, for at blive set ordentligt?

Line 

True love

pingo.jpg

Årrhhh, hvor sweet!

Kronprinsen i frømands kostume kysser fruen i  moderigtig kostume under besøg i Hirtshals. I forgårs. Kan man andet end at smelte ved synet af den gestus. Det var da ikke alle og enhver der ville lave det stunt foran den samlede verdenspresse.

Mere royal: I ugens løb druknede nyheden om at Joachim og Marie venter barn nr. 2 helt i valg-nerver. Så er dronningen oppe på otte børnebørn. Det er da meget godt gået. Men åbenbart et eksempel på at medierne trods alt er ved at være baby-royal-mætte – det kan jeg egentlig godt sætte mig ind i. Trods alt.

People who love in the expectation of being loved in return are wasting their time

Paolo Coelho 

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑