Supertankr

Inspirationer

Month: december 2011 (page 1 of 2)

Dunk

dunk1.jpg

dunk2.jpg

dunk3.jpg

 dunk4.jpg 

Dunk – beholder til at opbevare væske i som regel med hank og en lille åbning med skruelåg.

Den danske ordbog 

Den lyserøde sky

pink1.jpg

A cloud is a visible mass of liquid droplets or frozen crystals made of water and/or various chemicals suspended in the atmosphere above the surface of a planetary body.

The color of a cloud, as seen from Earth, tells much about what is going on inside the cloud.

Red, orange, and pink clouds occur almost entirely at sunrise/sunset and are the result of the scattering of sunlight by the atmosphere.  The clouds do not become that color; they are reflecting long and unscattered rays of sunlight, which are predominant at those hours.

Wikipedia

on.jpg

At svæve på en lyserød sky

– OVERFØRT BETYDNING være lykkelig eller meget glad

Den danske ordbog

My mama always said

boxofchocolate.jpg

Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Forrest Gump 

Blomster og bier

If nothing ever changed there would be no butterflies.

Æstetisk nydelse

Gefühlszustand

The most powerful weapon on earth is the human soul on fire
Ferdinand Foch

feelometer.jpg

Nede i Bayern har de lavet en interaktiv installation på toppen af et fyrtårn, der viser byens borgeres humør ved at analysere fotos af forbipasserendes ansigter:

Communicates its host city’s gefühlszustand according to “mood data” obtained using integrated software which analyzes photos of the faces of passing pedestrians and processes emotions out of them. Architizer

Hvis man nu opsatte sådan et humør-barometer i Odder, så er min fornemmelse, at der pt er et par af indbyggerne, der kunne bidrage effektivt til at få mundvigene til at vende opad. Mood data er indstillet på fjoget smil.

.happiness.jpg

happiness5.jpg

happiness3.jpg

happiness4.jpg

Når tvivlen gnaver…

tvivl.jpg

At sætte relationen over sig selv… eller ej.

Kender du det?

Via fuckyouverymuch 

Lykke på rejsen

You only see half of everything
The other half is the meaning you give to the things you see
Tibetansk ordsprog

Jeg har været med toget igen. Og der er ikke noget bedre end offentlig transport, hvis man elsker at iagttage livets puls.

juleslips.jpg

Du kender godt typen: Seksten-sytten somre på bagen, på vej ud i livet og på vej hver morgen i følgeskab med kammeraterne i skole. Fyldt af energi, hormoner og drengerøv.
I dag havde de besluttet sig for at lave en lille gimmick. Straks de havde fundet plads i toget, hev de alle farvestrålende blanke juleslips frem. De var i forvejen iklædt hættetrøjer og skovmands skjorter som moden foreskriver, så det var en anderledes kombination.

Problemet var bare, at de ikke var kommet til det punkt på dannelsesrejsen, der hedder: Slipseknude.  Så der sad de og fumlede i kor kl. 7.42.

Indtil en ældre herre rejste sig med et smil om læberne og tilbød sin assistance.

Lykke på rejsen.

Den Guds klarsyn,
falder på,
ser det store i det små.
Piet Hein 

Har du oplevet lykke på rejsen?

I dine øjne

sunrise2.jpg

Paradise!

En søvnig morgen med pudder-sne drysset på overfladen sidder jeg der i Odder-Grisen og venter på en sms, da et forsigtigt par kommer ind og sætter sig på sædet overfor.

De kører ikke normalt med toget, men på grund af glatføre har de valgt et alternativt og mere sikkert transportmiddel på job. De ligner hinanden: samme hårfarve, samme næse-facon, lige høje. Deres tøj matcher. De er begge fem kilo for tykke, lidt kedelige og fra et nyere hus i Malling. De er 35 og 36 år.
Deres store sorg er, at de ikke kan få børn. De overvejer at få en hund som kompensation.

Men når hun ler – en livsbekræftende lille hjertelig perlende latter, der forplanter sig til lys i øjnene, så kan man se, hvor højt han elsker hende.

I dine øjne så jeg et svar,

i dine øjne mødte jeg den jeg var

Lad dine øjne se mig igen

For jeg kan vente indtil du åbner dem.

Og når jeg ser dig komme her forbi, har du alt hvad jeg vil ha’, alt hvad jeg ka’ li’

Ray Dee Ohh

Formet af livet

december2011_5.jpg

De valg vi træffer, og de ting vi gør, former vores liv. Vi skaber os selv. Både sådan i overført betydning, men også helt håndgribeligt. Kroppen formes bogstavelig talt af vores handlinger.

Holder man dag ud og dag ind om en pensel, så ender ens fingre med at dreje sig om penslen, også når man har lagt værktøjet fra sig.

‘Du bliver, hvad du spiser’ siger vi for eksempel også til hinanden. Og det er da heller ikke noget under, at rygere er tyndere end os andre, vi kan jo nå at spise mange små-kager, mens de står ude i kulden og pulser.

Jeg døjer selv med en dårlig holdning og en ryg jeg glemmer at holde rank. Og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den skavank stammer fra en ulykkelig teenagers forsøg på at skjule nye fortrin, der voksede frem som konsekvens af puberteten. En konkret skam over kroppen og en generel manglende stolthed over mig selv.

Hvordan har livet formet dig?

windswept.jpg

PS. Nogle kigger på bagdelen, nogle på fordelene, andre på de brede skuldre, lange ben, smukke øjne, pæne tænder. Vi tiltrækkes af kroppen. Jeg er tiltrukket af stærke og følsomme hænder.

Skovl

skovl.jpg

Skovlen forstår virkelig at kalde en spade for en spade…

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑