Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 27. januar 2012

Varme

varme.jpg

‘Mor, du er varm. Betina er ligeså varm som dig.’

Sigurd er meget begejstret for især en af pædagogerne i børnehaven, og det er en gave for ham  – som for alle os andre – at have et menneske som man er virkelig tryg og fortrolig ved.

Og hvordan har han det så, ham Sigurd, spørger folk mig. Bliver han glemt i al diabetes virakken? Vi forsøger at passe på ham. Inddrage ham og give ham tryghed. Men når sygdommen brænder på, og vi pludselig haster til Skejby, så er han jo den, der må vente og passes.

Sigurd har udtalt til Betina: ‘Jeg har det hårdt for tiden’

Taknemmelighed

et lykkeredskab!

En rigtig god metode til at skabe mere livsglæde, er at arbejde med taknemmelighed

har jeg læst mig til. Endvidere:

En måde at vise sin taknemmelighed på, er at udtrykke den over for nogen, som du holder af. Det kan du gøre ved at holde en taknemmelighedstale for et mennesker i dit liv, som du sætter pris på, men måske ikke har fået fortalt det helt tydeligt til.

Jeg er taknemmelig for alle de søde mennesker, der i disse dage sender os tanker, god karma og deler af deres overskud og hjælpsomhed.

happiness21.jpg

Hvordan kan man være andet end taknemmelig, når man har en kollega/veninde som hende med overskægget ;-) Hun er der altid med støtte, spark i røven og gode grin!

Eller veninden, der spørger efter en aftale, og som svarer, da jeg beder om henstand til jeg kan overskue mit liv og min kalender:

‘Alle mine tilbud er åbne for dig på livstid’

Eller kæresten der hepper via sms og har stor tiltro til, at jeg nok skal klare det hele.

Det er da storslået.

Tak

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑