Supertankr

Inspirationer

Month: marts 2012 (page 1 of 2)

Follow the red circle

Childhood of a Circle from Kadavre Exquis on Vimeo.

En lille animation om kærligheden – om at forfølge den til verdens ende for at finde en man passer til. Og om hvordan kærligheden kan forandre os og få os til at krydse vores grænser.

They went through places where Archibald would never have ventured alone

Weekend med drengene

Mine to wonderboys er netop rejst til deres andet hjem efter en uge hos mig, stilheden efter dem larmer og nydes.

Men sidste weekend havde vi sammen. Vi kørte rutinen og lavede alt det vi plejer i vores weekender … og tog hul på et helt nyt kapitel:

weekend2.jpg

Oddergrisen hilses velkommen. Bliver man nogensinde for stor til at være begejstret for tog? Forhåbentlig ikke :-)

weekend.jpg

Lørdag morgen med iPad

weekend3.jpg

På besøg i  vores nye crib – ja du hørte rigtigt: Vi skal flytte – til havudsigt (det fremgår ikke af billedet men det er der – i den grad). Herom senere. Det er først og fremmest for deres skyld. Så de kan bo med mere plads, tæt på skole, venner, deres far, bedsteforældre, i hver deres værelse. Og jeg har tænkt mig at nyde gevinsten af at de har det så optimalt som muligt – og nyde udsigten.

Romantik

Når man får reklamer i postkassen sender det flinke postvæsen det lille omslag med den finurlige titel: ‘Med rundt’ med rundt. Og der kan man i denne uge lære noget om kærlighedens sprog. Og pingviner. Jeg vidste det ihvertfald ikke.

penguin1.jpg

For det første fortæller artiklen, at der flytter pingviner ind i LEGOLAND, og de kommer fra Edinburgh, hvilket i sig selv er en overraskende kombi: Skotske pingviner i LEGOLAND – javel ja.

Nå, men det viser sig, at pingviner er monogame og desuden i besiddelse af en vis flair for romantik. Ikke ulig det vi mennesker går og roder med og drømmer om…

penguin2.jpg

‘Pingviner danner par for livet, men det er kun nogle få måneder om året, de går rundt med hinanden i hånden’  forklarer udstillingsleder Lars Nørholm Jensen, ‘Kæresteriet begynder i februar (måske Valentines dag!!! = supertanke) , hvor hannen finde en smuk rund sten og giver den til hunnen for at fortælle, at det er tid at komme igang med parringen’

penguin3.jpg

Og til slut endnu en skøn detalje. LEGOLAND har fået en lokal stenhugger til at lave den helt rigtige størrelse granitsten til redebyggeriet. DET må da være en dejlig afveksling, hvis man til daglig hugger gravsten… Drømmejob.

Måske kunne der være en forretnings idé for LEGOLAND i, at vi kunne donere pingvin-sten med vores navne, oh hvilken fryd, hvis netop min sten blev valgt til kurmageri. Som at vinde i lotto.

Har du tid?

tid.jpg

Instead of saying “I don’t have time” try saying “it’s not a priority,” and see how that feels. Often, that’s a perfectly adequate explanation. I have time to iron my sheets, I just don’t want to. But other things are harder. Try it: “I’m not going to edit your résumé, sweetie, because it’s not a priority.” “I don’t go to the doctor because my health is not a priority.” If these phrases don’t sit well, that’s the point. Changing our language reminds us that time is a choice. If we don’t like how we’re spending an hour, we can choose differently.

Artikel om at have tid og travlt via Swiss-miss 

At have tid til noget og for travlt til noget andet  – er et valg. Så at sige at jeg ikke har tid til: at se dig, at motionere, at gøre rent  – er jo egentlig uærligt, men der skal nogle gange stort mod til at sige: Jeg prioriterer noget andet.
For man risikerer jo at skuffe andres forventninger, når man siger: Der er andre ting, der er vigtigere for mig, end dig … eller det der er vigtigt for dig, er ikke vigtigt for mig. Det kan så nemt give ubalance og utilfredshed. Så ærlighed har en pris, der kan være tung at bære, men uærlighed er vel endnu dyrere.

Fravalg og tilvalg. Sådan former vi vores rejse gennem livet. Ved at vælge hvad der er vigtigt. For os.

Tankevækkende. Hvor svært og vigtigt, det er at kalde en spade for en spade.

Beauty

Kalligrafi i vand på asfalt. Mere poetisk bliver det ikke.

En sikker hånd og sikker kost håndtering. Og sans for bogstavets formgivning og skønhed.

Enjoy.

Hjemstavn

hjemstavn.jpg

hjemstavn2.jpg

hjemstavn3.jpg

hjemstavn4.jpg

hjemstavn5.jpg

All the roadrunning

arkivet2.jpg

Er toget kørt?

shootout.jpg

All the roadrunning

There’s no pretending I’m not a fool,

For riding around and around

But if it’s all for nothing

All the roadrunning’s

Been in vain

All the Roadrunning – Mark Knofler (rimer på kartofler)

Her i smuk duet med Emmylou Harris

Grafitti

fugle.jpg

De laver fuglegrafitti :-) ved at skrabe skidt af en beton-mur.

Nyd videoen her: Flight 101

Muligheder

muligheder.jpg

Wikipedia:  Possibility is the condition or fact of being possible. Possibility also refers to something that “could happen”

The journey is the destination.

Tattoo salonen

tattoo.jpg

Jeg er fascineret af tatoveringer, af deres uigenkaldelighed, af det statement de sender, af at de kan være så smukke. Jeg har endnu ikke taget mig sammen til selv at få en, og måske når jeg aldrig til den station på rejsen.

Men jeg har fået et nyt yndlingsprogram i tv – og endda på en kanal min pakke ikke fører, så jeg må gå til byens flotteste tv-pusher (læs: min kæreste) og få mit fix –  Tattoo salonen. En dokumentar følgeton om en tatoveringsforretning i København. Jeg er vild med indehaverne og deres helt særlige tøjstil og åbenlyse glæde ved hinandens selskab.

tattoo3.jpg

Og så er jeg vild med kunderne, der i en perlerække vader ind og forlanger den ene langt ude tatovering efter den anden. Det er ofte utroligt at høre hvor lidt mange af dem tænker sig om, før de får lavet sådan et uudsletteligt indgreb.

– En ateist, der får lavet en tatovering, hvor han selv hænger på korset og hvor Jesus ligger knælende for korsets fod og tilbeder ham!!!
– Eller håbløst dårlige hjemmetegnede kreationer, som tatovøren forsigtigt forsøger at tale kunden fra.
– Eller – og den fik mig helt omkuld af grin og forundring – den unge mand, der havde ryggen dækket at portrætter af sin mormor og morfar. Oh My God!

…. Jeg kunne ikke finde et billede af kunden med mormor og morfar på ryggen, men jeg fandt noget, der kunne minde lidt derom:

tattoo2.jpg

Older posts

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑