• Minder

  2012 farvel og tak

  Man skal passe på med at kigge sig for meget tilbage – man risikerer at blive forvandlet til en saltstøtte ligesom Lots kone i det gamle testamente og for megen kiggen tilbage røver også nuet. Men ved nytår er det jo alligevel ret naturligt, at man lige laver status, rydder op og stiller det forgangne år ind på hylden i arkivet. Og hvis jeg skulle lave en hitliste over mine forgangne 37 år, så kommer 2012 ikke højt op. Lad os sætte 2012 i kategorien annus horribilis. Det var især første del af året, der var rigtig stygt, først og fremmest fordi Julius fik diabetes, og fordi jeg oveni hatten skulle igennem et ubehageligt brud og kærestesorg. En stor del af det resterende år er gået med at håndtere og sunde sig.
  Jeg trænger på mange måder til at pakke det her år sammen og starte på et nyt kapitel.

  Når det så er sagt, så yder det altså ikke 2012 retfærdighed kun at huske de hårde etaper. For der skete også mange gode ting. Og apropos oprydning så var jeg igennem bon’erne i min pung, og der genoplevede jeg en masse gode stunder.

  Jeg er heldig at have muligheden for at forkæle mig selv ved at være meget ude at spise med venner og familie. Her nogle af de absolutte højdepunkter, hvor god mad, god kaffe og vin har været akkompagneret af dybe snakke og gode grin.

  Jeg har været på udflugt og rejser. To gange London, Samsø, Rom og San Francisco. Alle ture omgivet af skønne mennesker og pyntet med store oplevelser.

  Noget af det bedste, der er sket i 2012  er at vi flyttede til den mest fantastiske lejlighed i Hou, at jeg blev genforenet med en særlig veninde. Og jeg vil også huske året for den fede oplevelse det var at dekorere væggene i det lokale fitness center.

  Godt nytår og held og lykke med 2013. Knus fra Marlene

 • Tankevækker

  Mønsterbryder

  When caterpillars are placed in a circle, they will continuously follow each other around until they die

  Überfacts

   

 • Tankevækker,  Til grin

  Midt i en drøm

  Jeg må jo have et 12/12/12 indlæg med. Alt andet er jo slapsvans og slendrian.

  Og uden det egentlig har nogen sammenhæng, så er jeg stødt på et par drømmetanker her på det sidste:

   

  Psychological Fact: When someone you know appears in your dreams it’s because that person misses you.

  Oddest Facts

   

  Psychology claims that when you cant sleep at night, you’re awake in someones dream.

  Oddest Facts

   

  Og så er der pludselig noget i mit liv, der giver mening. Jeg sover nemlig godt om natten for tiden, men drømmer ofte om en bestemt person, åbenbart fordi vedkommende savner mig meget. Gad vide om vedkommende har søvnproblemer. Det tror jeg nok er tilfældet.

  Aha! Ser man det! AHA! AHA! Hvad gi’r I? Det er jo nærmest logik.

  Jeg må dog sige at udsagn som psykologien påstår, og at noget er et psykologisk faktum, får visse alarmklokker til at ringe. Kan man få en kildehenvisning. Nej vel!

   

 • Wonderboys

  Meningsfuld

  ”Når man har fået nok og står i sig selv til halsen og bliver i stand til at bekymre sig mere om andres ve og vel end sit eget. Når man er i stand til at se sandheden i øjnene: at vi fester på Titanic, og det eneste, som betyder noget, er, at vores børn sidder i redningsbåden.”

  Knud Romer om at finde det rette fokus i livet og være parat til at være forælder.

  Et fromt ønske. Det er vi på mange måder allerede. Altså lykkelige her.

 • Solstråler

  Clash

  PH med kravlenisser. Set i morgensol over spisebordet. Mit liv i en nøddeskal.

  Clash

  – A conflict, as between opposing or irreconcilable ideas.

  The free dictionary

 • Moving moment

  Langdistance

  Jeg har haft gang i mine livliner i denne uge for at træffe en større beslutning. Tak for hjælpen.