Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 24. april 2013

Selvbilleder

Omfanget af hvor rædselsfuld jeg  fremtræder i min egen optik,  har for nylig chokeret mig. Voldsomt. Ja, jeg tudede af sorg over det spild. Og jeg kan i Dove’s video se, at jeg så langt fra er den eneste.  Hvor ukærlige og hårde er vi ikke mod os selv? Og hvorfor, ja det må guderne vide.

ja5

ja4

Som alternativ til at udnævne sig selv til en kvabset hval, der altid ser ud som om hun er gravid, kunne man jo vælge at fokusere på, at se den saftige og frodige havfrue med det søde ansigt. Det føles ihvertfald bedre. Og sandheden sidder jo i beskuerens øje…

Ja ja ja

ja

 

De kloge siger, at man skal elske sig selv, før nogen andre kan elske en. Det øver jeg mig på. At elske det hele – det elskeværdige og det andet. Også at holde af og rumme selvkritik og selvhad. Hele pakken. Det går godt. Bedre end nogensinde.

ja3

Og for at markere den gode nyhed, at jeg kan regne med mig selv og at jeg skal være sammen med mig selv resten af livet – så er jeg blevet gift. Med mig selv.

Altså ikke sådan i kirken eller på rådhuset. Men min veninde (som også trængte til at blive gift med sig selv) og jeg, vi gik ud og spiste tre retter, købte gaver og holdt taler. Og nu har jeg også fundet ringen. Og når det så smutter, at jeg tvivler på min egen fantastiskhed eller bliver bange for at være alene og forladt, så har jeg ringen til at minde mig om, at jeg aldrig mere skal være alene. Ritualet har virkelig gjort en forskel og det er ren lykke.

endelost2

ja2

Bruden til bryllupsmiddagen.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑