Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 22. september 2013

Elefantastisk

elefant4

 

Bare jeg havde en grå elefant – en lille bog om den sande lykke ved at have en følgesvend – gennem livet og i stort og småt. Og så eksemplificeret ved en elefant, så bliver det ikke meget bedre.

elefant1

 

Når man har en elefant, så har man en der vækker en om morgenen, en at børste tænder sammen med, en at spise sammen med, en at gå tur med osv.

elefant7

Så dejligt, ideelt, universelt og naivt.

elefant3

 

Men der er jo flere facetter til det med at have en følgesvend –  en ledsager, der flytter ind i ens liv, både bogstaveligt og sådan i overført betydning, når man er i en relation. Jeg har skrevet om det før: Peter Høeg indleder sin bog ‘Elefantpasserens børn’ med følgende citat:

‘Vil du være ven med en elefantpasser? Så forvis dig om, at du har plads til elefanten.’

For hvad er det for nogle elefanter man skal have rummelighed og kærlighed nok til at leve med, når man kommer tæt på hinanden.  Hvilke  vaner, særheder, svagheder, fejl og skelletter flytter med.

elefant5

 

Det har på mange måder været en rigtig elefant uge. Endnu engang konfronteret med mine egne elefanter og dem mine venner passer, og udfordret på hvordan vi håndterer de store smukke dyr. Det går nogle gange let som ingenting og andre gange er de besværlige og i vejen.

elefant6

Jeg har også købt et tørklæde med elefanter, for jeg elsker elefanter.

elefant2

Eget ansvar

eget-ansvar

 

21 tankebaner og tankevaner, der kan hjælpe os med at gøre os glade og lykkelige mennesker.

21. Take Responsibility

Happy people know and understand that they are 100% responsible for their life. They take responsibility for their moods, attitude, thoughts, feelings, actions and words. They are the first to admit when they’ve made a mistake.

Det 21. bud mødte jeg på strandturen idag. Ikke det nemmeste, men måske det vigtigste.

Cirkel haiku

cirkler1

 

cirkler2

cirkler3

 

Går rundt i cirkler

I caffe latte blonder

sten og glas – itu

 

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑