Supertankr

Inspirationer

Month: februar 2014

Valentine tanke <3

valentine

 

I am not aware of any other factor in medicine that has a greater impact on our survival than the healing power of love and intimacy,” Dr. Ornish writes. “Not diet, not smoking, not exercise, not stress, not genetics, not drugs, not surgery.

Love, Actually, artikel  i The New York Times om unges manglende kærligheds skills.

valentine2

En dag i livet

Dig

Tvivl

(tilstand eller fornemmelse af) usikkerhed, manglende tro på eller overbevisning om hvorvidt et forhold, et udtryk eller et fænomen er rigtigt, sandfærdigt eller forholder sig som påstået, antaget el.lign.

tvivl om et udsagns sandhed er ikke i sig selv en påstand om, at det er falsk.

tvivl23jpg

 

Mig

Mavefornemmelse

sikker fornemmelse der intuitivt føles rigtig

tvivl4

 

 

 

Os

ok_ok

tvivl5

tvivl6

 

This is my happy place

happyplace2

happyplace3

happyplace4

happyplace5

 

happyplace6

happyplace7

 

 

 

I centrum

icentrum_1

 

icentrum_2

Intet nyt er godt nyt. Jeg holder fokus på det gode liv. Og det går godt.

I går blev jeg inspireret og kom i tanke om at det er læææænge siden jeg har opdateret mine supertankr. Jeg var til foredrags-koncert med Majbritte Ulrikkeholm, der talte om, hvordan hun har skrevet sig igennem sin sorgproces ovenpå et voldsomt brud. Hun valgte at skrive og dele alt fordi hun ikke mener at det at passe på sig selv handler om ikke at dele sit inderste. Snarere tværtimod. Man får mere at give ved at give. Og der er styrke i at vise sin sårbarhed. Og hun elsker at skrive. Hun skrev indtil der ikke var flere ord. På sin blog og på Facebook.

Det gjorde jeg jo også da jeg blev skilt og gik igennem mange store udviklingsprocesser. Indtil jeg en dag løb tør for trangen til at dele. Siden har jeg søgt mod centrum – af mig selv.

Min portal tog 4-5 år at komme igennem. Men nu er jeg her. Og  lige nu funderer jeg over, hvad jeg skal bruge Supertankr til.

 

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑