Month: September 2015

Hverdagens små mareridt

Hverdagens små mareridt

Via Miguel Marquez. Kan man godt have en fobi for fortrængning – altså angst for at et andre mennesker lader som om man ikke eksisterer? Og endnu værre hvordan ved man overhovedet at man eksisterer? Er det når de automatiske døre åbner? … Hverdagen er Read More

How I feel today (part2)

How I feel today (part2)

Det rykker ikke ud af stedet idag. Det gør rrrrrrrroll til gengæld. Stadig.

Ja, jeg kender ham

Ja, jeg kender ham<3

googleplus1   googleplus2

googleplus3   googleplus4

googleplus5

Ca. to gange om måneden får jeg en mail, der gentager det samme spørgsmål hver gang.  Og det er altid og kun den samme person, de antyder, at jeg måske nok kender. Det virker nærmest lidt manisk vedholdende. Afsenderen er på sporet af noget stort og har bidt sig fast.

Er der mere mellem himmel og jord? Kunne man spørge sig selv. Tja måske… Og måske er google svaret. Google som våger over os og vores gøren og laden. Nærmest før vi selv vidste, hvordan det var fat, kendte den store søgemaskine sandheden.

Svaret som jeg endnu ikke har givet den spørgelystne er: I den grad. Og han kender også mig – nærmest bedre end jeg selv gør.

Det ER noget stort, der er på færde. Det er kærligheden.

 

Om at håndtere sit stress monster

Om at håndtere sit stress monster

Kowalski vision Jeg bliver nogle gange fyldt op. Fyldt til randen. Stoppet helt til. Så jeg får en klaustrofobisk følelse af, at der ikke er plads og luft til mig. Og det sker som regel, når der sker for meget, når ting er svære,  når Read More