Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Brocher

brocher.jpg

Spænder, strømper, brocher, tørklæder, sko. I loooove it. Pyntesygen er blevet en kronisk del af mit liv. Man kan blive overrasket over, hvor dårligt man kender sig selv, eller hvor meget man kan ændre sig. Det er en af de rigtig gode ting, der er poppet op i identitetskrisen. I kølvandet følger make-up kurser, wellness og måske danseundervisning.

Sker det her virkelig for mig. Ja, det gør det. Fedt.

2 Comments

  1. Stolt Musdyr har sørme bidraget til pyntesygen med hele tre styks brocher. Kan se i hvert fald én anden veninde repræsenteret også… Og det kunne da være meget værre end pyntesyge, det er da en ganske dejlig sygdom at fejle, den får en til at føle sig bedre og se bedre ud, ikke mange sygdomme har de gode egenskaber ;-)

  2. Marlene

    20. marts 2010 at 9:40

    Nej, jeg håber sørme ikke der er en kur for pyntesyge. Eneste problem er, at det kan være lidt dyrt i udstyr.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑