Nosy Parker

Nu spørger jeg lige: Er nysgerrighed en last eller en dyd?
Lidt af begge dele vel sagtens. Kommer an på, hvad der driver en til at ville vide noget. Indlevelse og ægte interesse eller er man sladdervorn og skadefro. Hvis 1 står for at være nysgerrig på den gode måde, og 10 er i den anden ende af skalaen, hvor kan man så placere trangen til at gå tur lige i skumringen, hvor folk har tændt lys, men ikke rullet gardinerne ned? 7,5?

Hvis man ikke er nysgerrig får man aldrig noget at vide, siges det. Det kunne lyde som om en af fortalerne for, at nysgerrighed er en slags dyd, har været ude og forsvare sig selv.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvem der regelmæssigt læser Supertanker. Har fundet ud af, at det er ekstremt motiverende at vide, at der sidder nogen derude og trykker refresh.

Jeg ved jo, at hr Mikkelsen og frk Mus-dyr Ryan er med, for de skriver kommentarer. Og husbonden, for det SKAL han. Og Line. Og måske Hvad-siger-Damen fra Vejle, hvis hun er nået frem.

Jeg har nærmest aldrig selv dristet mig til at skrive mere end en enkelt kommentar til nogen, der ikke ved, jeg er der. Som du måske har anet, så er jeg den mere luskede voyeur, der står derude og kigger uset ind.

Men hvis du er med og har lyst, kan du jo lige skrive: Jeg er med! hilsen [dit navn]

Måske er der ikke nogen ud over det lille eksklusive selskab, der er med, eller vil træde helt hen til vinduet, så man kan se dem, ja så forstår jeg det godt. Kender det fra mig selv. KH Mrs Nosy Parker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *