Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

At nærme sig en genre..

blogging.jpg

Er stadig ikke helt med på denne genre. Skal det ene oplæg ligge i forlængelse af det andet? Er det passende at skrive et indlæg om det poetiske skenske princessebryllup lige efter et indlæg om skovdating? Begge dele handler vel om det samme. En rejse. At sætte sig selv på spil. Drømmen om den store kærlighed. Og en blog er vel også en del af en udviklingsproces, en opdagelsesrejse, hvor man ståt frem med sig selv og får feed back fra kendte og ukendte online. En åben dialog. I grunden ganske modigt og spændende, selvom mediet stadig forekommer mig underligt.

1 Comment

  1. Det er i den grad passende at skrive noget om Kronsprinsessan. Især i dette forum. Men ellers er reglen jo at der ingen regler er. Men selvfølgelig skal du skele til hvad der lige er skrevet ;-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑