Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Pinse 2011

pinse_3.jpg

Der var så dejligt ude på landet; det var sommer, kornet stod gult, havren grøn, høet var rejst i stakke nede i de grønne enge, og der gik storken på sine lange, røde ben … og i den lokale idrætsforening morede man sig med forskellige slags dyster:

pinse_1.jpg

og fodbold.

pinse_2.jpg

Jeg debuterede som soccer mom på sidelinien. Og jeg må erkende, at jeg aldrig har forstået (og indrømmet: foragtet en smule) det der med forældre, der står og råber ad deres poder på grønsværen… indtil forleden. Hvem stor så der og var intenst opslugt af matchen for U7 mellem otte drenge fra henholdsvis Hou og Hovedgård , hujende og højlydt ærgerlig. OMG… Undertegnede. 

Sigurd ved selvportræt:

pinse_4.jpg

Gode venner:

pinse_5.jpg

pinse_6.jpg

Iført 3D brille uden glas…:

pinse_7.jpg

10 Comments

 1. Tak for i går, Marlene! Hyggeligt som altid, selvom vi godt kunne have haft lidt mere ro til at drikke kaffen:) Eller var det bare mig? Der er krudt i de skønne unger!

 2. Selv tak! Lina. Og jo mere ro, kaffe og snak kan man ikke få for meget af … Eller jo det kan man måske nok, men jeg har langt til mit mætningspunkt hvad angår snak ihvertfald. Alle hyggede sig og det var SÅ dejligt. Glæder mig til vi ses igen, uge 28?

 3. Det lyder som en god og omsorgsfuld pinse.
  Jeg er vild med billedet af dig med 3d briller. Du ser næste helt artig ud ;-)

 4. Artig – okay ja. Jeg synes jeg ligner Ernst lidt;-)

 5. Du’ da for lækker med den brille ;-)

 6. Ha! Tak! Det synes jeg egentlig også selv. Jeg overvejer at få briller fordi det ser på funky ud!

 7. Ja, brillerne er vildt flotte til dig! Ernst, kan jeg godt genkende ;-)

 8. Marlene

  23. juni 2011 at 14:57

  TaK. Og hun er jo mildest talt ikke den værste at ligne lidt ;-)

 9. Funky plastic-3D-briller klæder dig rigtig godt. Og ja, du ligner mig faktisk lidt. Hvis jeg lige skal knytte en kommentar i den anledning – hvor er du sød. Tak!

 10. Velbekomme!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑