Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Visdomsord

All emotions are beautiful

Life is about people you meet and the things you create with them.

Fin lille video med masser af godhed. Og så cykler de i New York. Hvad mere kan man ønske sig?

Via Swiss-miss 

2 Comments

  1. Livet er kort… Nogen gange, faktisk tit når jeg cykler, slår det mig at jeg er godt i gang med livet, det er kort og der er kun et, ET af slagsen, og tvivlen vælter op i mig. Bruger jeg det rigtigt, laver jeg det, jeg virkelig vil, er det helt sikkert at det liv jeg lever nu, også er det liv jeg vil have og leve og slutte festen af med… Uhaa, sikke nogle tanker at rode sig ud i, og så på en ganske almindelig cykeltur hjem fra arbejde torsdag eftermiddag kl. 15!

  2. Marlene

    12. november 2011 at 16:27

    Kære Musdyr! Men det er jo vigtigt at spørge sig selv om det med jævne mellemrum. Jvf at livet er kort og unikt – det går ikke at spilde det dyrbare skud, man har i bøssen.
    Jeg tænker at fest-metaforen er god, for livet skal skisme være den fest man drømte om – selvfølgelig ikke hver dag og hele tiden fest, og dog hvorfor ikke … Man skal ikke lade sig nøje!
    Jeg er ret nysgerrig efter, hvad konklusionen er på dine tanker på sådan en cykle-hjem-tur. Hvor gnaver tvivlen og er der nogle drømme du har parkeret? – Du kan evt. svare på en anden kanal ;-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑