Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Drømmeland

De indre blondiner.

Jeg boede i et et plans parcelhus i gule sten med mange mange døre. Og jeg var kommet til at lukke to slemme piger ind (lyshårede tvillinger af tvivlsom social klasse ca 20 år, sådan lidt vulgære og flabede) og jeg kunne ikke få dem til at gå igen. Hver gang jeg fik dem hæflet ud af en dør og låst fandt de en anden indgang. Jeg stressede rundt fra dør til dør for at holde dem ude og lige meget hjalp det. Så vågnede jeg halvt op og besluttede: nej jeg må hellere byde dem indenfor og høre hvad de vil mig…

4 Comments

  1. Spøger de endnu ;-)?

  2. Marlene

    2. april 2013 at 10:42

    De er kommet for at blive :-)

  3. Spændende :) mine indre blondine er stadig holdt ude i skyggerne. Tror du har fat i den lange ende, men tør man lukke dem ind?.. Hvad ville de?

  4. Lave parcelhuset om til et lyst hus… De er igang med at flytte om og lysne op!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑