Valg V – four more years…

Mor er ikke vred, mor er skuffet.
Nærmest uaktuel, men alligevel. Har nu sundet mig i nogle dage og ja, uden at afsløre for meget kan jeg sige, at jeg havde håbet på en eller anden form for fornyelse. I det mindste at vi kunne finde hinanden en lillebitte smule længere ind mod midten. Suk. Men nej, der er ikke andet for end at begive sig ud på endnu en ørkenvandring.

DR’s valgaften lignede til forveksling en dækning af en vigtig kongelig begivenhed ala tronarving-kommer-hjem-fra-barselsgangen. Mens vi venter på resultatet venter forskellige reportere på strategiske locations på diverse hovedpersoner. Et festfyrværkeri af zappen rundt i manegen. Tænk at stå en hel aften foran Pias residens og vente på en enkelt kommentar fra hende på vejen fra havelågen til bilen.
Man kunne vel have brugt tiden på så meget andet, flere ananlyser og den slags… På den anden side så er vi jo vænnet fra alt det der seriøse noget, celebrity-sauce glider nemmere ned. Det vigtigste er åbenbart, at vi ser vinderne og tabernes ansigtsgrimasse, når de tackler resultatet. Bare vi ikke går hen og bliver ligeså dumme, som DR (m.fl) tror vi er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *