Jo da…

Nu ved jeg godt jeg fornærmer en hel del, men:

Com’on! ham der Yoda fra Stjernekrigen. Er han ikke bare filmhistoriens største fejl-casting?
Noget der mest af alt ligner en syltet agurk, i så vigtig en rolle. Jeg har altid haft svært ved at tage ham alvorlig.

3 thoughts on “Jo da…

  1. Hvem er Yoda? Folk stirrer gerne på mig, som om det var mig, der kom fra outer space, når jeg afslører, at jeg aldrig har set Star Wars (eller ET for den sags skyld). What can I say – science fiction er i det hele taget svært at tage alvorligt!

  2. Yoda er den syltede agurk med sparsomt hvidt hår, der godt kunne minde om et mug-angreb under optræk.
    Anyway: Jeg kan kun være enig. Jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at slå en skraldlatter op, når der vanker sci-fi. For der er jo nogen der tager det dybt alvorligt og højtideligt, og let bliver fornærmede.
    Jeg har mest set stjernekrigen af strategiske årsager; hvis jeg nu indvilger i at se på Yoda og alle de andre rødder (jeg må retfærdigvis sige at kærlighedshistorien interesserer mig, og at jeg er imponeret over opfindsomheden i dragter, udstyr og kulisser – dog ikke Yoda), så falder det næste film-valg ud til min preference.

  3. Jeg har dog en enkelt sci-fi undtagelse: Hitchhiker’s guide to the galaxy. Men det er jo også meningen, den skal være komisk. Har grinet meget over filmen, og har nu hentet bogen hjem fra Amazon. Den er dog svær at læse uden at se skuespillerne fra filmen for mit indre blik. På den anden side, hvis jeg havde læst bogen først, havde filmen sikkert skuffet mig, som det så ofte er tilfældet med filmatiseringer af bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *