Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Mysterium

cykel.jpg

Her ude på landet er det småt med hverdagsdramaer. Derfor gør de stort indtryk, når de endelig indtræffer.

Forleden var der erklæret krig udenfor vinduerne, da rekrutter fra Oxbøl øvede røvere og soldater her hos os. Jagerflyene susede om ørerne, mens vi kunne følge to danske jenser udklædt i lagner (taleban?) beskyde fjenden 500 meter væk. Da stormen var løjet af drog vidunderdrengene og jeg ud og indsamlede patronhylstre. Det gav en god spandfuld og næring til ældste arvings fascination af militæret.

En helt anden sag nærer min fantasi. En forladt cykel laaangt ude på marken (det er vores hus i baggrunden). Hvad skal det nu betyde?
Drog i dag ud og bjærgede genstanden. Luft i dækkene, olie på kæden og minimum en halv kilometer fra nærmeste vej. Er den smidt ud fra et rumskib? cykler nogen rundt på stubmarken, men opgiver og efterlader køretøjet?

Ja, jeg undrer mig.

4 Comments

 1. Haha, det er en, der har villet skyde genvej, men sikkert fandt ud af at det ikke var nemt at cykle tværs hen over en mark (godt bedugget?). Selvom rumskibsteorien nu lyder meget mere spændende! Er det mon en Mars-cykel? (Det er i hvert fald en drenge en af typen)

 2. Marlene

  27. august 2008 at 20:24

  Måske får vi aldrig svaret. Ejermanden er sikkert for flov til at komme og gøre krav på cyklen, hvem ved. Cyklen står nu synligt for forbipasserende i min indkørsel. Holder for en sikkerheds skyld øje med flyvende tallerkner i aften.

 3. Hvad så? Er cyklen blevet beamet op i nattens mulm og mørke?

 4. Marlene

  28. august 2008 at 10:52

  Neeej. Det er totalt kedeligt, den står der endnu.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑