Familieforøgelse

maja.jpg

I et drengeunivers er det traditionelt set ikke dukkelege børneværelset er målrettet til. Og overvægten i vores kollektion af legetøj ligger da også på biler, våben og den slags. Derfor var der måske i endnu højere grad basis for en jordskredssejr, da vi forærede Sigurd en dukke i 2 års fødselsdagsgave. Fordi hun er den eneste af sin slags her hos os, tiltrækker hun sig ekstra opmærksomhed.

Sig goddag til Maja.

For sådan hedder Sigurds allerkæreste eje. Opkaldt efter grandkusinen, som i sin egenskab af baby har optaget Sigurd meget. Sigurd øser al sin kærlighed på Maja. Han nusser og kæler. Vugger og aer. Kysser og krammer. Maja er i det hele taget blommen i Sigurds æg, og hun er klædt i de allerfineste hjemmestrikkede kreationer fra farmors hånd.

En tankevækkende sidegevinst ved Majas entre i vores hverdag er, at Julius, der ellers ikke har været synderligt optaget af at pleje sit nursing gen er blevet inspireret af Sigurd og Majas symbiose. Han har kastet sin hengivenhed på udvalgte bamser, der pludselig er uundværlige sovekammerater. Der opstår nærmest panikagtige situationer, hvis en af følgesvendene er missing in action.

5 thoughts on “Familieforøgelse

  1. Og først nu, tre måneder (næsten) inde i året, er jeg opdateret og har fået læst de “nyeste” poster. Det er super at have dig tilbage på banen, min egen Supertankr :-) Og tak for en hyggelig weekend, det var dejligt at have jer på besøg. Jeg er hjemme i dag (lidt stress og plukveer) og vil nu kaste mig ud i foto og mapper, du ved hvad jeg mener.
    Knus C……

  2. @ Allan – I don’t think so. Som Sigurd siger: Maja, ik’ si’ noget.
    @Musdyret – Bedst at tage den med ro. Håber selvfølgelig ikke vi gav dig stress, mon dog, men det ene med det andet…
    Tænker dog: hvad så med de kager du bagte, har grovdyret spist dem?

  3. Ja, grovdyret er i fuld gang og Janus og Le med. Og det var ikke jer der gav mig stress, det var nok mest mig selv og mine tanker og hele dette store projekt-mor-snart-barsel-skal nå-mange-ting :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *