5 thoughts on “Bøjle

  1. Det er ved at være noget tid siden, jeg har kigget omkring supertankr.. der er da godt nok sket ting og sager..!

    Du havde iøvrigt en birolle i min drøm i nat – mærkeligt – noget med en kunstudstilling…

  2. Lina – helt enig. Jeg må dog sande at de ægte bredskuldrede ikke kan købes…

    Lene – velkommen tilbage. Mere om den drøm tak!

  3. Bøjlen er lige dig! En sætning jeg aldrig havde troet jeg skulle skrive til dig søde. Jeg er også stor tilhænger af brede skuldre.. suk ..

  4. Jamen, jamen, drømme har det jo ofte med at flyve videre ret hurtigt – men noget med et familiemedlem, der har fået ny kæreste, som er maler/billedkunstner, og så var jeg til den her kunstudstilling (din tror jeg?), hvor du fortalte mig, at jo, du kendte da godt hende den der kæreste. Og så er resten forduftet…! Ikke videre sindsoprivende, I know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *