Hello beautiful!

pop_up.jpg

Jeg har haft et særdeles godt øje til pop-up books lige siden en af mine studerende lavede en digital pop-up bog (halvt animation, halvt stop-motion), som afgangsprojekt for at promovere Fair-trade.

 popup_jane.jpg

Janes projekt. (Åh, jeg er så stolt :-) – og jeg tvinger nu alle de efterfølgende studerende til at se værket, så de kan have en idé om, hvad de kan drive den til)

Pop-up bøger kan antage mange former og behøver aboslut ikke kun være børneagtige – lidt ligesom animationskunsten, som er meget mere end Disney Sjov. Voksen pop-up papir besættelse: Paper engineering.

pop_up2.jpg

Hillary Judd

pop-up-royal.jpg

Eller hvad med lidt royal retro.

pop-upskulptur.jpg

Og så så jeg denne fine lille tog-pop-up-oplevelse. Måske det var noget for dsb at udtænke en lille feel-good overraskelse:


Dominic Wilcox fik ideen.

2 thoughts on “Hello beautiful!

  1. Jeg gad da godt sidde i toget en sur og mørk mandag morgen, slå bordet ned og se det fine pop-up billede. Sikken en dejlig dag man så ville have. Fantastiske bøger ellers, har selv lige fundet en jeg fik af min mor på min først tur til London, da jeg var 7 år gammel. Det er Den Lille Rødhætte :-)

  2. Ja det gad jeg nemlig også godt. Hvis jeg havde god tid så gjorde jeg det, og så bagte jeg også fortune cookies med Supertankr i :-)

    Den Lille Rødhætte den må jeg udforske når vi ses om 2 uger :-) juhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *