4 thoughts on “Sig navnet

 1. Nemlig! Sådan skal det lyde! :) Og sådan er det!
  Og særligt når man er ude og danse dirty ;)

  (Vi har alle lov at håbe).

 2. Ja det skal det nemlig :-)
  Bortset fra det, tror du så vi er tidligt skadede i vores opfattelse af kærligheden pga den film?

 3. Synes kærlighedshistorien er meget opbyggelig! Ok romantisk, men det er vel godt.. At gå kompromisløst efter det der er rigtigt for en. Men også at tingene ændre sig. Hvad lærer Baby og alle vi unge piger som sukkede og led med hende..

 4. @ Line. Jeg er enig i at den er både opbyggelig (fedt ord for øvrigt) og dejlig romantisk (kan romantisk være dårligt…? – med mindre det overdrives), der er meget at hente i Baby’s autentiske optræden. Hun er tro mod sig selv og sine idealer. Og modig. Jeg tror vi skal lære, at det betaler sig.
  Ved nærmere eftertanke er det måske heller ikke kærligheden jeg får en ‘forkert’ opfattelse af (forkert er et forkert ord). Men måske har filmen præget mit ideal om drømmefyren temmelig meget. Sådan drømmen om den rå,(og meget lækre) gadedreng – der er en usleben diamant som inspireres ved mødet med kærligheden til at finde den gode moral frem. Den der med at man kan forvandle folk. Og det er måske ikke som sådan forkert, for det kan kærligheden vel – altså få det bedste frem i folk. Men ligefrem at have det som ubevidst mål på den spejder-agtige måde at ville redde den frustrerede knude-mand, det var lige vand på min mølle… men det kan jeg måske nok ikke give filmen skylden for…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *